serbest olmadan çöp toplama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KÖR_SÜNNETÇİ tarafından 11 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyunda biri var sürekli cubi çöpünü topluyor benim tuttuğum cubilerin çöpünüde serbest olmadan alıyor ve sürekli böyle serbest olmadan alıyor buna sordum ki ilk başta -10 dan başlıyo sonra her seferinde 2 ye katlatnıyo -20 -40-80 gibi sordum buna dedi yok bnde katlanmıyo niye bu nasıl oluyo r ve adamın doğru söylediğinden emini çünkü yalan söylese çoktan ye düşerdi şerefi işaret gfelirdi isminin yanına bu nasıl oluyor direk Hi1e demek istemiyorum ama bi cevap verin yolu yoksa supporta başvurucam.

2. Sende 2 tane çöp al bak katlanmıyorsa sorun yoktur ama katlanıyorsa supporta şikayet et konuşmaların ekran görüntüsünüde alsan iyi olurdu.

3. bn denedim bnde katlanıyo her seferinde ekran görüntüsü almadım o sıkıntı

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Çöpünüzü alan kişi farklı şirketten ise herhangi bir ceza veya -(eksi) şeref almaz.
    Aynı şirket serbest olmayan çöpler toplandığında - şeref katlanarak ceza almaktadır. Yalnız serbest olmayan çöplerin üzerinde normal çöpe dönüş süresi vardır ve bu süre dolduktan sonra toplarsa - şeref yemez.

İyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Haziran 2015
  5. yok başka şirketten değil süre dolamadan alıyor adam ve - şeref yemiyor kendi öyle söyledi .
    doğru söylediğindende eminim yoksa çoktan - şerefe düşmüş yanına işaret gelmiş olurdu çok fazla böyle çöp topladı çünki

6. Merhabalar;

Bu durumdan eminseniz video çekip supporta durumu bildirmelisiniz yani böyle birşey olmaması gerekiyor npc lerin çöpünün süresi dolmadan çöpü alan oyuncu eksi şeref alıp sürekli bu durumu tekrarladığı takdirde kendi şerefinden fazla eksi şeref yediği durumda gemisi eksi şerefe düşecektir.Belki oyun sayfanız bugda kalmış olup oyuncunun eksi şerefe düştüğünüde görememiş olabilirsiniz benim başıma böyle bir olay gelmişti sayfamı yeniledikten sonra gördüm eksi şerefe düştüğümü:).

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.