Şeref Bugu hk.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●●●T£$T£R£●●● tarafından 14 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar ,
    Şeref bugu ile ilgili olan banlamalar hakkında bir sorum olacak , benim arkadaşım mesela yapmış bu bugu. Aynı gün benim hesabımada giriş yapmıştı kendi bilgisayarından. Aynı IP üzerinden. Benim hesabımda ceza alacakmı ?

2. Bugu arkadaşın Kendı pc sınde yapıp senin gemıden oyunamı girdi yani

3. Aynen o şekilde

4. İlginç bi durum. Ama adminler ne der bilemem

5. hacı_dede

hacı_dede User

komşuda pişen sanada düser :)

6. Merhaba ,

Net bir şey söylemek pek uygun olmaz. Çünkü biraz hassas bir konu olur yada olmaz diyemeyiz. Kesin olmamakla birlikte genel olarak belli aralıklarla girmediyse 1 defa girdiyse bir şey olacağını sanmıyorum. Fakat hesap bilgi paylaşımının yasak olmasına rağmen bilgilerinizi verip belli aralıklarla giriyorduysa sorun olabilir.

İyi forumlar.

7. Senin hesabınla bu bug olayında kendine yardım etmişse ceza alabilirsin. Aksi takdirde sorun olmaz

8. Peki bu hesaplar kesin kapatılacakmı ?

9. bug yapılanlar kesin kapatılacak öyle belirtilmiş.

10. Evet ayn sorun bizdede var modum bizim büyük bir klan şifrelerimiz biribinmizde kayıtlı . arkadaş arada girer kapımı yapar o bugu yaptı yani benm gemidemi kapancak . şimdi

Sade 30 gun ban deilmi gemiden bişey eksilmeyecek deilmi admin bey

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ağustos 2015
  11. hacı_dede

hacı_dede User

eskiden çook eskiden bu oyunda şimdi olmayan b,rçok hile hurda war iken tsde bir muhabbete tanık olmustum. adam iki farklı online oyun oynuyor aynı anda ama darkorbiti hileli oynuyor diger oyunda aktif olarak oynuyor ama dürüst bir şekilde. derken oynadıgı diğer oyunun supportu bu adamı yasaklıyor yasaklama nededi ise hile kullnması arkadas şoyle savunma yapıyor diyorki; ben bottu sizin oyunda değil darkorbitte kullanıyorum sizde dürüst bir şekilde oynuyorum.. diğer oyunun supportun cevabi gerçekten cok ilginç diyorlarki;
    biz hangi oyun olursa olsun hileye karsıyız hangi oyunda kullanmıs olursanız olun hile hiledir hileci hilecidir hesabınız acılmaycak

Mr.User bunu beğendi.
  12. Merhaba ,

Konuyla ilgili Buradaki duyuruyu inceleyebilirsiniz. Açık kullanılan hesaplar süresiz kapatılacak. Eğer yan hesap ise ana hesaplar bulunacak onlar 30 gün kapatılacak. Kullandığı ana hesap ise zaten süresiz kapatılmış olacak.

İyi forumlar.

13. Benim arkadaşım deneme amaçlı yan hesap açıp o bugu yaptı yan hesaba bir kez girdi bir daha girmedi. Onun kendi hesabı süresizmi kapatılacak yani ? Bu oyunun açığı onun suöu ne

14. Merhaba ,

Bu konuda bir şey diyemem maalesef. Bir önce ki mesajımda bize gelen resmi bilgiler bulunmaktadır.

İyi forumlar.

15. Arkadaşının bugu kullandığı çar süresiz kapatılacak yan çardan yapıldıysa bir şekilde ana hesabı tespit edilip 30 gün ban alacak. Senin çarda riskli durumda şuan. 1 kere girmesi sonucu ne olur bilmem ama 30 gün ban sorun olmaz :)

Eğerki bug oyuncunun isteği dışında kendiliğinden oluşuyorsa (olacağını sanmam) bu konuda banlama yapmazlar fakat kendi isteği ve iradesiyle kullanarak haksız kazanç sağlar ve diğer oyuncuların hakkını yerse sınırsız ban alması gereklidir. Low vakasında haksızlık yaptılar daha unutmadım, bazen kullanmayan suçlu oluyor.

16. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konuyla ilgili adminimiz gereken yanıtları vermiştir. Ve duyurular bölümünde açıklamada yapılmıştır. Bekleyip gelişmeleri beraber göreceğiz.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.