Şeref bugu yapan gemilerin artık ban yememesi

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ®ΤR™ tarafından 30 Mart 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ®ΤR™

®ΤR™ User

Rütbe işini artık tamamen unutmak lazım bota eyvallah dediniz yaratık bulamadık, tutucuya eyvallah dediniz eli mouse tutamayan adamlar kıdemli çekmeye başladı banlamadınız ama artık bu şeref bugu yapıp da banlanmayanlar bardağı taşıran son damla oldu.
    Kaç kez supporta yazdım bilmiyorum.
    Şeref bugu yapan tonla kişi var kimi az yapıyor kimi çok bu hafta yapan da burada 21milyar nedir.

Hemen hemen her hafta 50 şeref ve indirim paketi çeken birisi olarak artık şeref desteği çekmeyeceğim.

Paramızla rezil oluyoruz.

12 yıldır bu oyunun oyuncusu olarak üzülerek bu oyunu bırakacağım böyle giderse.

Ek olarak edit: Aylık deluxe sayesinde milyar cephane kasan hesaplarda hala kapanmadı oyunun resmen bugu çıkmış.
    Bu merkez ekip kimdir ne iş yapar bilmiyorum ama oyunu iyi yönetmiyorlar.

Mineral bunu beğendi.
  2. ***efebey

***efebey User

kesinlikle bugu kullanan tonlarca insan var biz kullanmadık diye enayi miyiz? Lütfen gerekli işlemler yapılana kadar ne şeref ne tp nede vip vs. çekerim ne de klan oyuncularıma çektiririm

Mineral bunu beğendi.
  3. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

İsyanınızda ne yazık ki haklısınız. Ancak bizim müsamaha gösterdiğimiz bir şeyin olmadığını da bilmenizi isterim açıkçası bizler elimizdeki yetkiler sonuna kadar kullanıyoruz madem var neden kullanmayalım değil mi gerekli işlemlerin yapılması için neredeyse her hafta aynı konu ile ilgili bir rapor sunuyoruz. Bu botların ve bugların bitmesini en az sizler kadar bizler de istiyoruz. Unutmayın bizler de sizler gibi oyuncuyuz ve bizler de para veriyoruz. Kimse para vermek zorunda değil Ücretsiz bir oyun sunuluyor. İçerisindeki ek özellikleri alıp almamak tamamı ile sizin tercihinizde gelişen bir durumdur. Bu durumların çözülmesi için biraz daha sabır istiyoruz sizlerden. Şimdiden Sabrınız için teşekkür ederim.

İyi Forumlar.

4. smoonrise

smoonrise User

Açılan konuya ek ceza verilmesi beklenen geride kalmış ama hala hiç ceza verilmemiş 15 üzeri bugların cezalarını ve ''
    Hata: Seprom açığı kullanımı - DÜZELTİLDİ '' açıklaması ile oyunculara açıklanan semprom bugu yapanların cezalarını TR server oyuncuları olarak bekliyoruz halen ...
    Bunlara ek olarak GG bugu yapanlara verilmeyen %50 Şp silme ve eternal bugu yapıldı olarak kabul ettikleri kişilere verilen Şp silme cezasına ek vermedikleri 1 hafta kapama cezalarınında adil ve adaletli ceza dağılımı adına bekliyoruz bunlar hakkında TR ekibinin raporlama ve hatırlatma konusunda takipçi ısrarcı olmasını bekliyoruz .
    Tabiki bunların yanından bot ve hile ( ctrl ile işaret alma - kamufle görme - x4rsb karıştırma ) kullanımı için ağır ve sözünün arkasında duran cezalar bekliyoruz demeye sanırım gerek yok ama adet yerini bulsun ben eklemiş olayım .
    Göstereceğiniz ilgi ve alakaiçin TR ekibine şimdiden teşekkür ederiz .

5. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Bizler de bunların olması yönünde gerekli takibi ve baskıyı sağlıyoruz gönlünüz rahat olsun. Sabrınız için bizler teşekkür ederiz

İyi Forumlar.

6. Mecnunç

Mecnunç User

ben normal bugları gectim 19 lvl olan albaylar 4 aydır hala ban almadı onlara anlam veremiyorum :D

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  7. uzun süredir oyunda değildim kurmay binbaşıydım yüzbaşına düşmüşüm uzun süreden kasıt da hani bi 6 ay 2 3 sene girmediğim zaman byle bir düşüş görmedim be :/ neyse ki rütbe benim için mühim değil

8. tr1 tr5 serverine girip bi bakın Allah için 2-6 da tek ben varım gerisi full oto cubilerin etrafında tavaf eder gibi dönüp duruyorlar rutin olarak aynı hareketler bu cubikon görevini nasıl yapacam bilmiyorum hemen işaretliyorlar, şu son 1 ay içinde hem bugculara hem otoculara bann gelmezse ya da bunların önüne geçilmezse üzülerek en sevdiğim oyunu 2008 den beri oynamama rağmen bırakacağım, iş çığrından çıktı malesef. Tabi buradaki modlar için değil sözüm, merkez ekip için yazdım bunları. Başta o Saimon denen adamın gitmesi lazım, eleştiri yapmak gerekirse çok beceriksiz birisi. Bugcusu, tutucusu, otocusu, haritaları gezim yemin ederim 70 80 gemi varsa 10 kişi zor çıkar emeği ile oynayan. Şimdi bota atan adam diyorki kendince bak ahmet atıyo mehmet atıyo ben neden atmayım? Adam haklı kendince yaptığını asla doğru bulmuyorum, buna izin veren yönetim suçlu tamamen, bak o adam bug yapıyo ban almayacak ben de yaparım diyo. Keza tutucu da aynı mantık var. İnanın bir gram savaş zevkim kalmadı ema atar atmaz tutuyo adam bariz belli adama dedimki video aldım supporta atıyorum dedim, adam kullanıyorum herkes kullanıyo git darkın yapımcısına şikayet et diyor, arkadaş bu nasıl bir özgüven. Yani bot kullanan adam benden önde olduğunu sanıyor, öyle sansın fakat bilmediği bir şey var. Onlar yüzünden binlerce oyuna para yatıran oyuncu darkorbitin çakması olan pvp serverlerde oynuyorlar. Bu oyun kapanma aşamasına gidiyor, ben son zamanlarda oyunu bu kadar kötü durumda görmedim. Bıgboıntın kapanan oyunlarını herkes bilir, hatta geçtiğimiz sene bir oyunu kapandı ve oyuncularına kod verildi darkorbite yönlendirildi, bota atın bakalım kapanınca başka oyuna geçersiniz, bu şekil bir oyun anlayışı hem bize hem bota atan şahıslara ayrı ayrı zarar veriyor verecekte. tr1 tr5 serveri 2-6 hepsinin oto olduğunu anlamanın kolayda bir yolu var adam sıkınca benden güçlü olmasına rağmen porta kaçıyorsa otodur bunu banim gibi basit bir oyuncu anlayıpta darkorbit el atmıyorsa olaya, kesinlikle bir art niyet vardır. Kusura bakmayın sayın modlarım ama gerçekten sabır sabır bekledim ama olacak gibi değil hayırlı geceler herkese.

2011 de millete bot yüzünden bir sınırsız ban attılar uzun bir süre kimse kullanamadı bot falan. Merkez ekip sanırım kimse kalmaz oyunda diye korkuyor, böyle bir stratejimi izlenir :confused.: bu adamların bann almamasının başka bir sebebini düşünemiyorum, tek aklıma gelen bu

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Nisan 2021
  9. Sebebi açık değil mi? Yıllarca bu forumda eski oyuncular olarak yırtındık ve yeri geldi bazı mevki sahibi elemanların tanıdıklarının forumda fake hesaplarla eski oyunculara bile saldırdığını gördü bu gözler kısaca troll hesaplarla foruma zamanında algı bile kasıldı.

Misal biz ilk başta şu cerrah pusat olayına biraz tepkiliydik hani cerraha jerenatör getirdiniz bari eski gemileride dengeleyin dedik ancak daha 1 gün önce açılmış hesaplar yada bu güne kadar forumda hiç mesaj yazmamış eski hesaplar bir anda ortaya çıkıp "GARDAŞIM SENDE AL SENDE GULLAN AĞLAMA XD" şeklinde mesajlar atmaya başladı biz ilk başta bu durumu anlamadık.

Sonradan Cyborg vs geldi ve millet ne kadar isyan etsede aynı şeylerin benzerini biz yine gördük.

Gel gelelim BP bu güne kadar kendi bindiği dalı kesti ve kesmeye devam ediyor bu oyunun ömrü doldu arkadaşlar 10 sene önce uyandırayım adamlar ekmeğini yiyeli çok oldu tabağın dibinde ki yağı ekmekle sıyırıyorlar artık bir şey kalmadı.

Sırf bu gemilerde ki dengesizlik sorunu çözebilmek için ilk önce tasarım kavramını yok ettiler sonra tasarım kavramına tekrar önem verdiler sonra modüller getirilip prometheus gibi şeyler getirdiler daha LF4'lerin yeni versiyonları çıkalı 3 sene anca olmuş 8 senedir lazer kalkan çıkarmayan bigpoint birden kalkan lazer çıkardı hemde birden fazla seç beğen al dercesine :)

BP'nin politikası şu arkadaşlar çok oyun çıkarayım flashtan ekmeği götüreyimdi ancak flash öldü ve onlara seneler önce dediğimiz "niteliğe önem verin niceliğe değil" mottosu şimdi kafalarına dank etti ancak battı balık yan gider daha bu işin geri dönüşü yok bitti.

Tek bir yol var bigpoint ya bu saçma sapan davranışlarından vaz geçecek oyuncuları yeterince kaybetti zaten elindekileride elden çıkarmayı göze alıp bannlama yapıp düzgün dengeli oynanabilir bir oyun suncak (ki çok imkansıza yakın)

Yada oyunu kapatacaklar ki bu işin sonu oraya doğru gidiyor. 2. BSGO vakası yaklaşıyor gibime geliyor...

Siz 2015'de unity duyurusunu yapın ama aradan 6 sene geçsin ortada hala bir şey yok. Flash çalıştıran bir browserdan derme çatma client ile alın oynayın diyorsunuz. Amerikada ki çoğu ünlü yayımcı stüdyolarına 1 veya 2 senede bir oyun yaptırıyor üstüne her oyun yaptığında oyun motorları 2-3 kat geliştirilip güncel ekran kartları ve konsollara göre uyarlanıyor yani iş daha zor.

Ancak BP ise senelerdir aynı şeyleri yapıp yerinde saydı ve şu an buradayız... Her pay to win MMORPG oyun gibi bu oyunun sonuda kapanma olacak. Bu unity patlarsa zaten yapacakları bir şey yok...

10. eicabd

eicabd User

Defalarca yazdım UNITY geçiş olamaz diye. Kardeşim UNITY'de bu kadar oyuncuyu kaldıracak değil, aynı haritada 300 oyuncuyu kaldıracak sistem yok. Yok. Yok. BSGO nun da sorunu aynı idi. Ama inanmak istemeyen bir çok insan var. UNITY ile çalışan biri olarak söylüyorum. UNITY ye geçmek için UNITY'nin çoklu oyuncu sistemine geçmesi lazım. UNITY object oriented bir dil. Yani sizin anlayacağınız sahnede nesneleri koyarak oluşturuyor. Her bir atılan laser mermisi bile bir obje. Dolayısıyla sistem işlemez çöker. İnternette bu durum her bir yönüyle zaten konuşuluyor. Zaten UNITY'nin en büyük handikapı da bu sistem. UNITY kullanan her kes bunu bilir. Unity optimizasyon diye bakın, anlarsınız. Sonra da boşu boşuna beklemezsiniz.

11. Zan-zun

Zan-zun User

botculara bugculara hic birsey olmaz bosuna kendinizi yormayin inanin olmaz bizlerin yapacagi tek birsey var alis veris kesecegiz onlar oynasin biz bakalim olay cok basit bizim klanda bundan 1 yil once 45 kisiydik kimse kalmadi hepsi oyunu birakdi bug bot yakalama porgamlari yuzunden bunlara temiz oyuncu lazim degil botcu bugcu lazim rapor kime ediyorsunuz adamlar vip indirim sata bilmek icin bunlara izin veriyor botlat kimin onu arastirin sonra buraya yazin bir oyun sitesinin yazimlari bu kadar kolaymi elde ediliyor uyanin artik sagi solu her turlu darkobrit kazaniyor sizler burda kendizi yoruyorsunuz

yine yaziyorum burdan bir cacik olmaz sene 2021 olmus hala botcu bugcu ugrasiyorlar d:DD

turkiye forum adminlerin yapacagi birsey yok onlara kizmayin merkez yapmiyor iyi oyunlar

Mecnunç bunu beğendi.
  12. Yalnız bu dediğiniz tüm oyun motorları için geçerli evet dediğiniz şeylerin bir kısmı doğru bir kısmı yanlış. Gördüğümüz yada görmediğimiz her şey aslında objedir kaldı ki zaten her oyun motorunda optimizasyon yapılmak zorundadır.

Ayrıca unity bir dil değildir, unity bir teknolojidir. Unity bir oyun motorudur, C ve C++ ile geliştirilmiştir ve bir çok platforma desteği vardır.

Yani unreal engine'de geçilse değişen bir şey olmayacak... Bu ekiple olmaz... Umarım Darkorbitin tüm telif hakları, geliştirme ve fikir hakları tamamen EA gibi bir dev tarafından satın alınır ve bizi bu Youzudan kurtarır. Almanlar şirket sahibiyken en azından adam akıllı iş yapıyorlardı hadi bazı kısımlarda sıkıntı vardı ama en azından oyuncuyu düşünüyorlardı iyi kötü.

Oyun Çinlilere geçti oyunun altında bir yere made in china developed Guangdong shenzen şeklinde yazılsa keşke...