Şeref Bugu Yapanlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SEPROMCUBABA2 tarafından 5 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Adminlerim kolay gelsin bu şeref bugunu yapıp ortalığı karıştıranlar için hala bir işlem yapılmadı bugu hala yapıyorlar bunu engellemek biraz zor herhalde o zamana kadar eksi şeref görevini görevlerden tamamen kaldırıp bu soruna geçici bir çözüm bulmuş olursunuz lütfen eksi şeref düzeltme görevini kaldırın bu bugu yapamasınlar daha sonra bugu hepten kapattıktan sonra görevi tekrardan yerine getirin bunu yapmak bu kadar zor olmamalı lütfen dikkatte alınsın üst kademedeki adminlere iletirseniz sevinirim

2. Merhaba,

Oyundaki açıklar üzerinde teknik ekip inceleme yapmaktadır ve bu bazen zaman alabilmektedir.

Oyunda bu tarz açıklar kullandığını düşündüğünüz kişileri supporta bildirebilirsiniz.

Bu konudaki gerekli cezai işlemler zaten uygulanmaktadır.

İyi forumlar..

3. bir alt rütbeye 1.5 m rütbe farkı atmışken şimdi bir alt rütbeye düştüm 1.5 m de fark yedim nasıl olacak bu iş ?? yıllardır verdiğim emeği 1 saatte elimden aldılar... güçlü güçsüz kim varsa önüne gelen 200-300 m şeref yaptı en iyiler sıralamasında bile görünmüyorlar... bunlar sistem tarafından taranacak mı??? taranmayacaksa bu adamların yaptıgı şeref puanı yanlarına kar kalacaktır.. bana öyle geliyor ki darkorbit bu beceriksizlikle bunu bile beceremeyecek... herkes yaptıgı şerefle kalacaktır... siz sadece bu bugu aşırı derecede kullananlara ceza verirsiniz

4. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

O dediğiniz gibi değil işte

Şeref Puanı Açığı Hakkındaki konuya bakmanızda fayda var.

iyi forumlar.

5. ee hadi bakim inşallah denildiği gibi olur... saygılar ..

6. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.