Bug / Oyun hatasi Şeref Bugu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve !!shockwave!! tarafından 5 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba tr2 serverında mmo nun generali 1 günde 10milyar yanlış yazmadım 10 milyar şeref kasmış supporta yazdım 2 gün sonra döndüler bildiriminiz için teşekkürler yazmışlar 1 gün oldu adam hala banlanmadı şakamsınız cidden yutuba videosu bile düşmümüş bizdemi yapalım illa ben bu oyuna 5 milyardan fazla para yatırdım rütbe kasabilmek için dalgamı geçiyonuz adam 1 gündee general oldu ve hala banlamıyonuz ? ?????I? ? ? ? ?

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Eğer ortada bir su istimal var ise bunu hemen oldu bittiye getirip gereken işlem yapılmaz.

Gerekli işlemlerin yapılabilmesi için incelemenin yapılması gerekmektedir. Biraz sabırlı olun.

Daha detaylı bilgi almak isterseniz Supporttan bilgi alabilirsiniz.

iyi forumlar.

3. biz oyunculuk görevimizi yapıp hileyi belirttik yarında bu adam ban yemesse o zaman bizde her şirkete birer general yapıp oynıyalım madem öle yapacak bişi yok

4. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Sizi anlıyorum Söyleminiz de haklısınız fakat Forum üzerinden hesap incelemesi yapamıyoruz.

Bu durumu araştırılması için Support a bildiriniz gereken yapılacaktır.

iyi forumlar.

5. dayı sen anlamıyonmu bildirdik sadece teşkkür etti support başka bişi yapmadı

6. modum 10 level geminin general olmasından bahsediyoruz :)

7. albaydan kurmay binbaşıya düştüm bunların yüzünden

8. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Durumdan haberdarız ve bu gemiler hakkın da gereken yapılıyor.

Siz bildirin gerisini support halledecek.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.