şeref bugu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve The-Legend25 tarafından 22 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

yapacağı tek şey orgenerali yerinden ettiği için her rütbeden 1 kişiyi aşağı atmak olacak senin rütbene bir adet ortalamanızın üstünde bir oyuncu ekleyecek ve bu çokta etkilemeyecektir gerekli rütbe puanını

2. tamam benim rütbe puanımı hiç bir şekilde etkielemedi diyelim, peki bu hak yemek değilmidir a benim hakkım yenmiş a senin a x kişinin fark edermi ki .. empati yaptığın zaman cok fark etmiyor

3. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

[​IMG]OrgeneralŞirket başına 1 adet
    [​IMG]GeneralŞirket başına 2 adet
    [​IMG]TümgeneralŞirket başına 3 adet
    [​IMG]Kurmay AlbayŞirket başına 5 adet
    [​IMG]AlbayŞirket başına 20 adet
    [​IMG]Acemi AlbayŞirketin %1’i kadar
    [​IMG]Kurmay BinbaşıŞirketin %1.5’i kadar
    [​IMG]BinbaşıŞirketin %2’si kadar
    [​IMG]Acemi BinbaşıŞirketin %2.5’i kadar
    [​IMG]Uzman YüzbaşıŞirketin %3’ü kadar
    [​IMG]YüzbaşıŞirketin %3.5'i kadar
    [​IMG]Acemi YüzbaşıŞirketin %4’ü kadar
    [​IMG]ÜsteğmenŞirketin %4.5’i kadar
    [​IMG]TeğmenŞirketin %5’i kadar
    [​IMG]AsteğmenŞirketin %6’sı kadar
    [​IMG]Uzman ÇavuşŞirketin %7’si kadar
    [​IMG]ÇavuşŞirketin %8’i kadar
    [​IMG]Acemi ÇavuşŞirketin %9’u kadar
    [​IMG]Acemi PilotŞirketin %10’u kadar
    [​IMG]Uzay PilotuŞirketin %12.9’u kadar
    [​IMG]Acemi Uzay PilotuŞirketin %20’si kadar
    bug kullanıp kendini general falan yapan kişiler diğer oyuncuları geriye atıyor.Örneğin benim bugün bir rütbe atlamak için 100.000 puan kasmam gerekirken bu hileciler gelip üst sınıra eklemeler yapıp çanı yükseltiyor ve artık 150.000 puan kasmam gerekiyor.

Luminous, ateistkeci ve OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  4. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

botla bug birbirinden farklı çalışıyor botlar kaçabilir ama buglar kaçamaz supporta ticket atınız inceleyip ceza vereceklerdir

OLD_Darko-92BİT ve _Zeronix_ bunu beğendi.
  5. 1-2 hafta önce bende aynı oyuncuyu hem foruma yazdım hemde supporta yazdım ama bana rus supportunun linkini attılar buraya yazın sorununuzu diye ruslar la nasıl anlaşıcaksam artık ben yine de oraya da gerekli oyuncu linkini ve açıklamasını yaptım tabi geri dönüş olmadı

6. aradığım cevap , sonunda beni anlayan 1 kişi çıktı sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum <3

Luminous ve _Zeronix_ bunu beğendi.
  7. hic yeni car kasip binbasida birakan yok mu saniyorsunuz, benim siralamam ilk binde degil benim ustumde 50 kisi buglu olsa bana hicbir zaman yetisemeyecegim bir rutbe kaybina neden olur.

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  8. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Aranızda geçen konuşmalara açıklık getirmek adına söylemeliyim ki, @_Zeronix_ üyemizin de alıntıladığı tablodaki gibi, üst rütbelere doğru çıkıldıkça rütbelerin "kontenjanı" gittikçe azalır. Bu sebeple bir kişi bug kullanarak general olduğu zaman, halihazırdaki iki generalden birisi tümgenerale, hali hazırda bulunan üç tümgeneralden biri kurmay albaya düşer ve bu durum böyle zincirleme şekilde devam eder, tüm sıralamayı birer birer etkiler. Ama sanıyorum ki merkez ekip tarafından çalıştırılan bir script ile veya supporta bizzat yapılan başvurularla bu hesaplar banlanıyor ve dolayısıyla sıralama-rütbe eski haline dönüyor. Emin olun 15 seviye birinin general kalması uzun sürmez ve gerekli aksiyonlar hızlıca alınır. Forum ekibi olarak yapabileceğimiz bir şey yok ve -konu özelinde- Rus takımında da müdahale etme yetkimiz/işlerine "karışmamız" da mümkün değil. Oluşan bu geçici ama can sıkıcı durumdan dolayı şahsım ve takımım adına da özür dilerim.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar dilerim.

_Zeronix_, Themis. ve OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.