Şeref Bugu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Karalı tarafından 25 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Karalı

Karalı User

Evet malesef var gibi duruyor. TR1-5 En iyi kullanıcılar ----> BU AY Bu adamlar bu kadar rütbeyi nasıl yaptılar. Bir çoğunu görüyorum daha bir ay önce binbaşı gezen adamlar acemi albay olmuşlar.

Hadi bunları geçtim 1 sıradaki adam akıllara zarar mart 2020 açılmış hesap nerelere gelmiş. Birde sıralamada 200 lerde. Sağlıklı biri açıklasın şu listedeki adamların yaptığı rütbeyi. Bu arada vatandaş otocunun kıralı. Banlayabilecekseniz adamı, sizin için uzun film bile çekerim ona.
    Bu arada çözmüşler sizin kutu işini tıkır tıkır devam ediyorlar.

Hadi bunuda geçtim 1 haftada 1 milyona yakın artan rütbe puanı nasıl oluyor?

Son düzenlenen: 25 Aralık 2020
  2. Sadece oto pilotların aldığı(istisna varsa tenzih ederim) "Şerefli Pilot" başlığını layık görenlere ne diyebiliriz ki kardeşim?Ben bir tane bile görmedim canlısını mesela.

3. Şu son bot engelleme ( kırmızı kutu - siyah kutu ) sonra benim sıralamada acayip bir yükselme oldu ancak rütbe meselesi harbiden de can sıkıcı, her gün saatlerce oynuyorum ama gene de rütbe puanımı ancak stabil tutabiliyorum :( Gerçekten bir inceleme getirilsin derim ben

4. Nofear34

Nofear34 User

Uridium hilesi ve son zamanlardaki görev hileleri ile oyun kendini aştı gitti. Yeni açılan global serverdaki sıralamalar eski serverlar ile yarışıyor. Server açıldıktan 3-5 gün sonra 45 arge basan apis ve zeus alan bunun yanında full pro ve sayborg gemiler var.

Bir online oyun sever olarak üzülerek söylüyorum ki oyun sektöründe Darkorbit'e yer yok. Bir kaç yıl içerinde tamamen silinip gidecekler. Basit olarak açın Youtube'u ve arama yerine Darkorbit ile ilgili arama yapın bug ve hileler dışında oyuna dair adam akıllı ne video var ne de doğru düzgün bir izlenme var. Kısacası oyunu oynayan kesim eskiden beri oynayan kemik kesim ve onların bot hesapları. Bu işin sonu kapanmadır.

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Geçtiğimiz banlamalarda da gördüğümüz üzere bu kişiler ile ilgili çalışmalar devam etmektedir. Verilen cezalar bizcede az olduğundan Merkez Ekibe Bug ve bot ile ilgili baskılarımızın devam ettiğini söyleyebilirim. Sizlerinde belirttiği gibi bu kişilerin bir an önce hesaplarının süresiz kapatılması gerekmektedir.

Konu raporlara eklenmek üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.