- şeref görevi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ScReAm™ tarafından 28 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ScReAm™

ScReAm™ User

Merhaba yaklaşık 1 ay önce - şerefteydim ve - şeref görevini yaparak kurtuldum. Bugün yine - şerefe düştüm ve yine o görevi yapabilir miyim ? Şuan görevlerde göremiyorum sanırım var olan görevleri iptal etmem gerek . Ama o görev 1 kerelik mi ? yani boşu boşuna iptal etmiş olmayım :D

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Hayır tekrar eksi şerefe düştüğünüzde kullanabilirsiniz.

İyi forumlar

3. SAYIN CM VE ADMINLER VB... BENIM PETIM KENDIN KENDINE PATLIYOR SONRA GENDI KLANIMDAKI ADAMIN HATA MMO OLDU HALDE AYNI SIRKETIZ GIDIYO ONUN PETINI PATLATIYOR İŞİN GARIP YANI PETIM KAMI KAZI ACMADIM HALDE KENDI KENDINE PATLIYOR PETI ACIYORUM KORUMA MODUNA ALIYORUM SONRA GIDIYOR PATLIYOR ANLAMADIM - ŞEREF DÜŞÜR HİC BİŞEY ANLAMADIM YARDIMCI OLUSANIZ SEVINIRIM OYUNA YATIRDIM PARA YAZIKK AYIPTIR YÜZBAŞ RÜTBEM ŞİMDİ - ŞEREFE DÜŞÜRDÜ AYIPDIR YARDIM EDERSENIZ SEVINIRIM

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İlk olarak büyük harf ile yazmak bağırmak veya kızmak anlamına geldiği için yasaktır.Lütfen özen gösterelim.

Durum hakkında da yapabileceğimiz birşey yok maalesef.Bu sorunu gerekli yerlere ilettik ancak yapabileceğimiz birşey yok.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Nisan 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.