- şeref hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve redfirelord tarafından 4 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Meraba arkadaslar 2 gundur kendi sirketimden adam bana ates ediyor ne yazıkki geri donup kestigimde eksi seref aliyorum bana ates eden oyuncuya geri ates etmeye korkar oldum aynı sorun bir kac arkadaşda da mevcut biran once teknik ekibe iletmeniy dilegiyle iyi calismalar

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bu sorunu ileteceğiz. Sizin de supporta yazmanız iyi olur. Eğer bir hata var ise düzeltilir.

İyi forumlar.

3. Spota ilettim fakat haksız yere yedigim 1 m seref ne olucak kolay kasilniyo bi oyuncu olarak biliyosunuz bu sunucu birlesiminden aonra cok sorunlar ortaya cikmaya basladi bu daha hic bisey saysam sayfalar almaz bi is yapildi ama eline yuzune bulastirildi

4. Merhaba,

Supportta durum hakkında bilgi verdiyseniz geri dönüş olmasını bekleyiniz.
    Bu konuda sizlere yardımcı olunacaktır.
    Biraz daha sabırlı olmanızı rica edeceğim ve support ile iletişimde kalınız.

İyi forumlar.

5. CRIMINAL

CRIMINAL User

Giden geri gelmez

6. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

Hatalı sizsiniz, sıkan kişi ya size sıktığında onu keseceksiniz yada kaçacaksınız. Ama o bir defa sıkar sonra durur üzerinden uzun zaman geçer sonra siz sıkarsanız - şeref yersiniz. Oyunda hata yok.

redfirelord bunu beğendi.
  7. Biliyorum kardes 7 senelik oyuncuyum bnn adam bana sıkıyo vruluyum bu arada neyse kactim ates etmeden yerini bizim arkadaslara pinkledim onlar sıktı ardindan bnn sıktım sonra -800.000. Bu arada haklisin giden geri gelmiyo bizim arkadasin 400 bn rsbsi gitti diyer arkafasin 10binlik gorevi az kalmisdi sıfırlandı kısacası darkorbitin umrunda deyilsiniz onlar icin memnuniyet deyil her ay ceplerine gonderdiginiz paralar...