şeref kasma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve λλ•Ц•S•C•Д•Я•T•Ξ•S tarafından 28 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar 500 bin şerefi nasıl ve nerde kasabilirim en kısa sürede :)

2. x-6 haritasında cubikon gruplarında.

3. Merhaba ,

Yüksek ŞP veren görevleri yapabilir , galaksi kapısı yapabilir yada yüksek ŞP veren ncp'leri imha ederek olabilir.

İyi forumlar.

4. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

en iyi kapıda yaparsın 1 beta 1 gammada 500k şereften fazla yaparsın hatta

5. cubi low cubiye ilk sık sıralama yprsn

6. modum az önce 110 gg bastım ve alphaya son parçamı çıkaramadım sabahtan beri 200 ü geçti bastığım enerji fakat kapı açılmıyo lütfen bi ilgilenin artık bu kadr az çıkmamalı kapı parçaları

7. tekli bas kardeşim son parçalar tekli bascan ve çarpan gelse hemen kullan

8. denerim şimdi paladayım 10 gg daha basarım birazdan

9. Merhaba ,

Kapı parçaları sonlara doğru daha az çıkar. Bu durumlara birşey yapamayız maalesef.

İyi forumlar.

10. 300ggde alphaya 12 den 30 parca yaptım sansın yoktur

11. (Patiq)

(Patiq) User

bazen kaplar asırı sacma oluyor su son parca oranlarındakı durum adamı sınır eder duruma getırıyor,, hatırlıyorum ben gamma 82/81 kalmıstı o 1 parca ıcın ben alpha ve betayı 2 defa bıtırdım anlayın yanı bu duruma ınsan ne dese beyenırsınız bazen oyle bı oran oluyorkı o 1 parca cınayet sebebı oluyo 1 2 3 parca kala 10 10 deyıl de 100 100 acmak gerek anladım ben bunu hanca ole cıkıyo

12. Efe

Efe User

Ben 4 parça kala çarpan gelene kadar 1 erli basıyorum.4 çarpan olduğunda 10 arlı basıyorum.Böyle zetanın son 4 parçasını 70 gg de çıkardım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.