Şeref Kasmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FreeRunner77 tarafından 27 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Çifte odüllerde 10 kere kapı yaptım 8m şeref kastım adama bi baktım haftalık 88m şeref kasmış bunu kapıdanmı yapıyolar adam keserekmi en iyi şeref nasıl geliyor ?

2. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

En fazla şeref Galaksi Kapısı yapılarak kasılır. Ama bunda bir çok faktör etkilidir.

Mesela Şeref Ar-Ge'si %25 bonus almanızı sağlar. Kıdemli Uçuş Düzeni %20, Gemi Bonusu (Exalted ve Şampiyon Goliaht) %10, Bo1 ve Bo2 Şeref desteği ile toplamda %20 ve en önemlisi de %50 şeref desteği ile bir kapıdan alacağınız şeref miktarı %125 oranında artar. Buda sizin 2-3 kapıda aldığınız şerefi bu dediklerime sahip biri tek kapıdan alır. Ve Uridium konusunda çok zarar edersiniz ama en iyi rütbe kasma kapısı Kappa Kapısıdır. Sıralamada birisi çok fazla şeref kasmak istiorsa bu kapıyı yapar. Sizde kasmak istiyorsanız 1.000.000 uridium biriktirip bitesiye kadar bu kapıyı yapabilirsiniz. Ama ben Uridiumdan da zarar etmek istemiyorum emin adımlarla da şeref kasmak istiyorum diyorsanız Alpha-Beta-Gamma yapmalısınız.

Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim...

3. Şuan 3M URİ VAR adminim çifte odülü bekleyip sizin dediklerinizi yapıyorum teşekkürler bilgiiçin

4. kirikdis1

kirikdis1 User

şerefin oyuncuya katkısı nedir.

5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Rütbe puanınızı arttırmak için öncelik şeref kasmaktır. Buradan Rütbelerle ilgili geniş bilgiyi okumanızda fayda var.İyi oyunlar dilerim.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.