Şeref Puanı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ©Λ§U§ tarafından 18 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Arkadaşımın 2 milyon şeref puanı vardı. Birkaç gemi kesmiş aynı şirketten. Ve -1milyon şeref puanı oldu. Ne yapması lazım arkadaşımın? Acil yardım edin

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İlk olarak almış olduğu bütün görevleri iptal etmesi lazım ve görev denetim kulesinde şeref düzeltme ile ilgili bir görev bunu alıp eski haritada yaratık kesmesini öneririm.

İyi Forumlar

3. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

2 Milyon şeref puanı vardı nasıl oldu da 1 adam kesip -1 milyon şeref yedi? Ben bunu anlayamadım?

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Şeref puanı ile ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

©Λ§U§ bunu beğendi.
  5. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Orayı okudum ama istediğim cevabı bulamadım. 2 milyon şeref puanından -1milyon şeref nasıl olur? Teknik bir hata mıdır bu?

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oradaki rakamlar katlanarak artmakta.ID numaranızla birlikte supporta mail atarsanız oradaki arkadaşlar hesabınızı inceleyip gerekli cevabı vereceklerdir.

İyi forumlar.

7. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Teşekkürler konuyu kilitleyebilirsiniz :) Ben değil bir arkadaşımın başına geldi. İnşallah bizede böyle birşey olmaz.
    Kolay gelsin :)

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.İnşallah sizin başınızada gelmez.Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

©Λ§U§ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.