ŞEREF PUANI ....

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve A.T.A.T.Ü.R.K tarafından 13 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar, arkadaşlar benim bir sorunum var cm admin artık kim bakıyorsa bu konuyla ilgili lütfen yardım edin canıma tak etti yemin ediyorum ki bu durum yüzünden oyunu bırakmayı düşünüyorum arkadaşlar benim oyunumda nickim : A.T.A.T.Ü.R.K arkadaşlar ben oyuna girdigimde bi anda şerefim -166k oldu yani şeref puanım eksilerdeydi ben inanamadım girdim çıktım oyundan gene aynı şey oldu bunu chat dan cm ye sordu oyunda hatalar var dedi supporta bildirirsen hallederler çözerler dedi supporta yazdım gönderdim daha hala cevap gelmedi
    lütfen eğer admin cm, görüyorsanız lütfen artık bir çözüm yolu bulun lütfen çözün şunu
    EĞER GERÇEKTEN YAPMAZSANIZ BU OYUNDA EMEĞİMİ YARI YOLDA BIRAKIP BIRAKMAK ZORUNDA KALACAĞIM SİMDİDEN YARDIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

NİCKİM :********* ŞEREF PUANIM : -166.745
    SERVER : ***********
    ID : ***********
    SEVİYE : *****
    SEVİYE PUANIM : **********

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ağustos 2015
  2. Merhabalar,

Öncelikle forum sayfasında bu sorunu çözebilmek mümkün değil.Support'a bildirimde bulunmalısınız.Bazen yogunlukdan kaynaklı olarak hemen cevap gelmeyebilir.Bu durum okunmadığı ilgilenilmediği anlamına gelmez.Ayrıca burada şeref konusu ile ilgili hangi durumlarda alınır ya da düşer bilgiler var.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ağustos 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.