Öneri Şeref Puanı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve emir_mete tarafından 12 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. emir_mete

emir_mete User

Darkorbit ekibi lütfen bana yardım edin 4 yıl önce oyunu birakmıştım şimdi okul başladığında oynamaya devam ettim bir baktım -3milyon şerefim var nedir bu allah aşkına yardım edin çok sinir bozucu birşey mmo dan adam geliyor EİCden toplanıp onu kesiyorum süreki sibelonlar görevler devolar bosslar artık ne yapacağımı bilemiyorum çok zorlanıyorum adam 5 level falan kıdemli uzay pilotu falan yazıyor ben 12 levelim gemim full lf3 +5 diroitim var flax+pet var 3.seviye+7-8 tane falan 100.000 ve 50.000 urilik tasarım var bare sıfırlayın şerefim nolursunuz ya.

2. WolfWar

WolfWar User

Eksi (-) Şereften nasıl kurtulurum?

Görevler sekmesinde açık olan görevlerin en altında ''Saygıyla Anma'' adlı şeref kurtarma görevi açılır bu görevi kabul ederek şeref puanınız eksiden çıkıp sıfırlanıncaya kadar yaratık kesmeniz gerekmektedir,başka seçenek bulunmamaktadır.

Şeref Kurtarma Görevi Hakkında Bilmeniz Gerekenler
    • Görevi alabilmek için açık göreviniz olmamalıdır yani var olan görevlerinizi tamamlamalısınız yada iptal etmelisiniz.
    • Şeref Kurtarma görevi size sadece yüksek oranda şeref puanı verir kestiğiniz yaratıklardan tp,uridium ,kredi alamzsınız.
    • Şeref kurtarma görevi kestiğiniz yaratığa ve eksi (-) şerefinizin büyüklüğüne göre artı (+) şeref puanı vermektedir.Şeref puanınız sıfır puana yaklaştıkça yaratıklarların verdiği artı (+) şeref puanda azalmaktadır.
    • Eğer eksi (-) Şeref Puanınız çok yüksek değerlerde ise işiniz biraz daha zor olacaktır ve daha azimli olmanız gerekecektir.Kestiğiniz yaratıklardan alacağınız + şeref puanı çok yüksek olsada sayfanızı sık sık güncellemeniz gerecektir ancak bu sayede gerçek şeref puanınızı göreceksiniz

-UZMAN- bunu beğendi.
  3. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu ile ilgili gereken cevaplar verilmiştir.

Kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.