şeref salonu en iyi kullanıcılar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ѕωєєтнιт®™ tarafından 19 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. buraki puanlar neye göre bakılıyor bir hesaplaması var mı bide sıralama için en önemli şey tp midir?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sıralama için TP puanları önemlidir rütbe kasıyorsanız ŞP puanı yapmalısınız.

3. Peki modum bunların yüzdeleri elinizde mevcut mu yani en iyi kullanıcılar bölümü puanları %lik dilimleri tp şeref vs.

4. KARANLIK

KARANLIK User

5. burada rütbe puanlarından bahsediyor ben sıralama için tpnin yüzde kaçı şerefin yüzde kaçı alınıyor demiştim ama o yok sanırım tşk yinede

6. Atılgan84

Atılgan84 User

slm benim şeref puanım 22m civarında rütbemde uzman yüzbaşı diğer arkadaşlar 1.5 m lik bir şeref puanına sahip bimbaşı olmuş hata varmı bunda.

7. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

şeref salonunda oyunda şeref ve rütbe puanı en yüksek olan oyuncular sıralanır bu listede modumuzun attığı linkteki rütbe puanları etkilidir rütbe puanı ne kadar yüksek ise sıralama o kadar artacaktır detaylı bilgi için bu konuya bakabilirsiniz

ayrıca bu tip sorularınızın yeri genel konular bölümüdür lütfen bu tip sorularınızı o bölüme açınız burada oyun içi taktikler vb sorular sorulabilir konuyu uygun yere taşıyorum

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.