- Şeref sorunu.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve s3bqhacivat tarafından 5 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bana sıkan kişiyi kesince - şeref alacaksam tüm haritalar x-1 gibi olsun şirket içi sıkılmasın

1. Evet

oy sayısı 5
    41,7%
  2. Hayır

oy sayısı 7
    58,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar konumuz - şeref ;
    Eksi şeref herkes gibi benimde sorunum.
    Bu sorunun nedenleri genelde aynı şirketteki bir oyuncu veya petini kesmek.
    Artık kimse çöp çalmıyor malum ayarlara otomatik kapalı.
    Kendi şirketimizdeki oyuncuları neden keseriz?
    1.) Kasıtlı aynı şirket oyuncusu kesme.
    2.) Ekran kalabalıgında yanlışlıkla tıklama nedeniyle kesme.
    3.) Yaratık keserken çalmak için bize saldıran dost gemi oldugunda.
    4.) Klan savaşları.

Benim fikrime göre PvP Haritaları dışında yani yaratık kesmek için kullandığımız şirket haritalarında x-2 haritasında oldugu gibi Klan savası olmayan kişiler birbirine ateş edemesin.
    Bu olay hem kasılmak için uğrasan arkadasların rahatsız edilmemesine hemde çılgın cubikon gibi ekran kalabalıgı olan etkinliklerde yanlıslıkla kesmenin önüne gecebilecek bir olay.
    Şirketi aynı olan 2 oyuncunun birbirine sıkabilmesi bence cok anormal zaten. Klan savaşları neyse.
    Bu konudaki görü ve önerileriniz bekliyorum. Sizlerin destegiyle konuyu gelitirip belki de severek oynadıgımız darkorbite de biz bir yenilik getirmi oluruz.
    Saygılar görüsmek üzere kendinize iyi bakın.

Son düzenlenen: 17 Mart 2017
  2. Thecruciall

Thecruciall Guest

Merhaba,

Kendi şirketinizden birilerinin saldırısına uğrar veya siz saldırır iseniz

Bu durumda ilk saldırıda bulunan oyuncu - şeref alır

sizi daha önce kesmesi bu konuyu etkilemez .

İyi forumlar.

3. Öyle diyorsunuz hocamda öyle olmuyor. Burada oyun oynuyoruz kimseye yalan borcumuz yok. 15-20 saniye sonra saldırdım. Kesince - şeref verdi. Buna ne support ne siz inanmıyorsunuz. Hiç kimse mükemmel değildir sizinde sisteminizde yığınla açık var. ama ne hikmetse hiçbir hatayı kendinize mal etmiyorsunuz.

4. Thecruciall

Thecruciall Guest

Merhaba,

Aradan süre geçmiş veya porttan atlamışsanız öncesinde size saldıran oyuncu

Sistem tarafından saldırmamış olur ve siz oyuncuyu patlatma durumunda -şeref alırsınız.

İyi forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  5. Sana saldirip kaciyorsa - seref yersin.

Guncelleme fikir havuzuna tasirmisin konuyu arkadasimiz onerisini sunmus.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Mart 2017
    Thecruciall bunu beğendi.
  6. Merhaba ,

Mod'umuzun dediği gibi birisi size saldırktan sonra belli bir süre sonra saldırı durumu normale döner fakat bu sırada siz saldırıp imha ederseniz - şeref puanı alırsınız. Bu nedenle ya zamanlamayı iyi ayarlamanız gerekiyor ya da saldırmamalısınız.

İyi forumlar.

7. iç savaşlarda kılansız olanlar var bunlar biz oyuncular için sıkıntı yaratıyor klansızlar sıkamama durumu olamazmı iç savaşlarda klana giripte savaşırsa daha iyi olur ama öyle olmuyor
    normal haritalarda kılansızlar bir birine vuramazsa güzel olur

8. Klanlar arası iç savaşlarda güçsüz taraf ezik taraf yapıyor bu dediğini. Bükemedikleri eli öpmüyorlar şaklabanlık yapıyorlar. İlkten size sıkıyorlar sonrasında savaş içinde sıkmayı bırakıyolar bu süre 5-10 sn siz + yazacak diye kesiyorsunuz ama - şeref alıyorsunuz yeni taktik dikkat edin varsa dış şirketten arkadaşlarınız çağırın onlarla beraber kesin öyle olunca porttan çıkamıyorlar. :)

9. sen yaratığı kes kestikten sonra kaçabiliyorsan kaç kaçamıyorsan o adama kesil o adamların rütbesi kurman inbaşılardadır ortalama ve rahat 200 m şerefi vardır boşver sen onlara - yedir o daha çok sinir bozar

10. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verilmiş eğer başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

11. - Şeref konusunda sistemin tutarsızlıkları mevcut. İlk o sıktıgı halde 15 sn sonra sıkıyorum(bos kriss öldükten sonra) gene - geliyor. Benim fikrimce genel olarak aynı şirketten birine sıkamayalım. nasıl cubiye pet attıgımızda kimse hasar almıyor onun gibi. Klan olarak savaş halinde olanlar gene sıkabilsin.

12. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Öneri sunmuşsunuz,konunuzu güncelleme ve fikir havuzuna taşıyorum.

Arkadaşlarınızın desteğini almaya devam ediniz.

Güncelleme yapabilirsiniz.Yeterli desteği alır ise bizde raporlar iletiriz.

İyi forumlar.

13. Bonibon

Bonibon Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünün aşağıdaki kuralına göre konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.

Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Kasım 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.