-şeref yeni bir sistem

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by KÖR_SÜNNETÇİ, May 10, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

olsun mu?

1. evet

5 vote(s)
    71.4%
  2. hayır(lütfen nedenini yazınız)

2 vote(s)
    28.6%
  3. geliştirilebilir(lütfen kendi fikirlerinizi yazınız)

0 vote(s)
    0.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. şimdiki sistemde biri dost olduğu halde ilk sıkarak sizi patlatırsa - şeref yiyor fakat böyle olunca bu işin bir çok eksik yanı var adam sırf inatlık gıcıklık olsun diye kasılırken biraz sıkıyor canını iyice azaltıyor sonra sen canın azalınca kaçıyorsuno arada yaratığa falan patladığında hm o adam kndini tatmin eetmiş oluyor hmde - şerefte yemiyor bn diyorum ki şöyle bir şey olsun ;

-birine dost olduğu halde sıkarsan eğer 3 saniye veya 5 sn veya 3 atış,5 atış sonra verdiğin hasarın yüzde 1 i kadar eksi şeref yazılsın bu sayede bnm dediğim sorunda olmaz bu 3 sn yi de neden eksi olmayacak çünkü bazen yanlışlıkla tutup sıkabilir adam ama 3-5 snde bırakır yanlışlıkla olursa bu arada eksi yemesin diye

-bu şekilde olacak ve süre veya atışta yine 15 sn sonra sıfırlanacak yani adam sana sıktı 2 sn. sıktı sonra durdu -sonra hmn bi daha sıktı durdu sıktı durdu öyle olunca çok az zaman geçtiğinde süre işlemeye devam edicek sürenin sıfırlanmasıda 15 sn sürecek

siz ne üşünüyor sunuz bu konuda ?

ankete katılın ve fikirlerinizi yazın lütfen...

saygılarımla...

2. Vallahi haklısın :D Boss kristallonda çok başıma geliyor. Tallondan kaçıyorum adam orada bana sıkıyor tabi haliyle kaçmak zorunda kalıyorum. Ve geri döndüğümde boss kristallonu o adam kesmiş oluyor. Oyum olumlu

3. WolfWar

WolfWar User

Haklısın bu dediğini bende çok yaşadım bence dediğin olmalı.

4. size gelip talon keserken sıkıp canınızı azaltan birine yapmanız gereken tek şey o size sıkmaya basladığında canınızı azaltıgında yaratıga kesilecegınize kendinize bir mayın bırakıp kendinizi patlatmanız ama bunu yaparken araya fazla süre koymayın ki eksiyi yesin böyle bir kaç eksiden sonra size sıkmaya bile cesaret edemez emin olun ama dediğim gibi sizin canı azaltmaya basladığında mayın bırakın kendinize yaratıkta sıkıyor olacak zaten bum sonra eksi ona geçmiş olsun . bu kadar basit.

5. tamamda bn bu adam yuzunden niye surekli patliyim ki niye bunlara snn dediklerine gerek kalsin usttr yazdigim gibi olsa cok daha iyi

6. Kardeş iyi güzelde o mayınlarla da başa çıkılmaz. Böyle bir yenilik gelse herkes rahatlar fikrimce.

Thread Status:
Not open for further replies.