Bug / Oyun hatasi - Şeref

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Hαяяу____POTTΣЯ, Feb 16, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Düşman klandan birisini kestim - şeref yedim kişiye sıkarken kendi şirketinden birine sıkarsan - yersin diye her zamanki gibi yazı geldi klan hala kırnızı yanıyor neyse bunu kestim -204 bin yedim suporta atıyorum yardımcı olmuyorlar bari buraya yazayım dedim ne yapmam gerek Kanıtıda burda

bu fotoyu çekme sebebim - yersem diye suporta atarım düşüncesiyle ,, ne yapmam gerek

Last edited by moderator: Feb 16, 2015
  2. Merhaba ,

Bu tür konuları gerekli yere ilettik fakat bir süre bu sıkıntılar yaşanacak gibi gözüküyor. Umarız en kısa zamanda düzeltilir.

İyi forumlar.

3. sıkıntılar var zaten şuandada var bağlantı kopuyor dediğim gibi benle alakalı birşey değil -204 bin şeref az bişey değil suporta yazıyorum vermiyolar ne yapmam gerek

4. ÇORBACI

ÇORBACI User

Bir oyunda hergün bug hergün sorun olurmu yahu 2 dakikada bir bağlantı kopuyor şimdi kapıda olsakda patlasak sorun bizde diye vermezler geri kapıyıki daha yeni başıma geldi.

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

oyunda sorun varken kayip edilen seylerin yerine konmasi zor, baktimki baglanti surekli gidiyor sorun var kapadim oyunu.israrla kapi yapmayin oyunda kalmanizinda anlami yok,zamaninda oyun hatalarindan eksi seref elit mermilerin yok olmasi yuksek miktarda eksi uri ve bunlarin aslada geri duzeltilemedigini gorduk dikkatli olalim.

6. Merhaba ,

Arkadaşlar konuya gerekli cevapları verdim. Gerekli yere ilettik ve çözülmesini bekliyoruz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.