Bug / Oyun hatasi - şeref

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARAEFE tarafından 1 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KARAEFE

KARAEFE User

aynı şirketteki düşman klanların (şavaş halinde olduğun kırmızı yanan klanlar) petlerini kesince dost pet kestin diyerek eksi şeref yiyiyoruz, işin ilginci bu uyarıyı yazdığında şeref düşmüyor ancak aynı şirketten birini kesince daha önce düşman olan klanın kestiğin petlerin -şerefini de hesaplayarak katlanarak - şeref yiyiyorsun.

2. Merhaba ,

Bahsettiğiniz konuyla ilgili genel bir sorun bildirilmedi bu nedenle kesin bir şey diyemiyoruz. Normal koşullarda kendi şirketinizdeki oyuncuların PET'ini imha edince normal gemi imha etmiş gibi değerlendiriliyor. Fakat klan savaşı olanlarda değişken bir durum var mı bilgim yok.

İyi forumlar.

3. KARAEFE

KARAEFE User

********* bu konu muhtemelen benim bahsettiğim şekilde olmuş olabilir, incelense iyi olurdu aslında - şeref katlanarak geliyor, mutlaka bir hatadan kaynaklanıyor diye düşünüyorum, bir kaç arkadaşım bu durumdan dolayı çok şeref kaybetti.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Mart 2015
  4. bir çok oyuncu ******** oldu çok fazla açık var yeni sistemde kötü niyetli oyuncular da bunları kullanarak hakkıyla oyun oynayan insanları çıldırtıyorlar.yeni güncellemden sonra açıklama yapma bile gereği duymadı dakorbit takımı yazıklar olsun.

titans___ bunu beğendi.
  5. titans___

titans___ User

abarttılar adamlar katlayıcı haftalık oldu millet kutu toplama botunda birde petlerde artık kamufulemi oluyor adamların petine venomla özellik atyorum vuramadım diğerini özelliksiz kesdim ama petlerde mi gemi haritanın öbür ucunda petide mi kamugule gözükücek botlarda kendi şirketim olsa kesiyorum 3 güne bir napıyım elle para yatıracak kadar******* olduğum için o yıldızları ben koydum anlıyan anladı ama dah ***** yapmöıycağım kerizlik diyim elle oynayıp para yatırdığım için ben burdaki modlardan da çıkdı uyanık bottçlar şimdikilere zerre güvenen oyuncu yok adminlerin alayına diyorum her zamanki gibi.

6. Merhaba ,

Şu anda forumda yapabileceğimiz bir şey yok fakat konuyu anlaşılır şekilde support'a bildiriniz. Genel bir sorun olduğunu düşünmüyorum büyük olasılıkla başka bir ayrıntı vardır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.