-şeref

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SUPERMASTER tarafından 8 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben nası iç savaşta petim düşmanı lesiyodiye -96 mil eksi yedim anlayamadım

ordamısınız acaba?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Mart 2015
  2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuz uygun bölüme yani genel konulara taşınmıştır.

Alt alta mesaj yazmak güzel bir görüntü oluşturmadığı için yasaktır.

Sorunuza gelirsek support ile iletişim haline geçebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Hatalı olduğunu düşünüyorsanız ben Support'a yazın derim.Onun dışında arka arkaya kesilen dost gemilerinden elde edilen eksi şeref miktarı katlanarak artmaktadır.Son yapılan güncellemelerin birinde artık dost P.E.T'lerin dost gemiler kategorisinde sayılacağı yazıyordu.İç savaş yazmışsınız onun farkındayım fakat, farkında olmadan dost bir uzay gemisini yada P.E.T'i batırmış olabilirsiniz.

4. Merhaba ,

Karambol anında kendi şirketinizde olan bir yada bir kaç defa dost gemi imha etmiş olabilirsiniz. Yada aynı şekilde dost şirketteki oyuncu P.E.T. imha edilirse katlanarak artan - şeref puanı alırsınız. Diğer bir olasılık başkasına ait çöpleri ( Mavi renkteyken ) toplayınca da katlanarak artan - şeref puanı alırsınız.

Bunların dışında server ve ID bilginizle durumu anlaşılır olarak yazarak support'a bildirebilirsiniz. Forumda yapabileceğimiz bir şey yok çünkü hesap incelemesi yapamıyoruz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.