ŞEREF

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mαєѕтяσ__DOGЦŞ[ŞEF™] tarafından 24 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 24.08.2015 - 10:30[​IMG]-3276800 Şeref Puanı kazandın
    24.08.2015 - 10:30[​IMG]21200 TP kazandın
    24.08.2015 - 10:30[​IMG]Dost bir PET'i vurdun.

BİR HAFTA İÇİNDE TAM 30 MİLYON SEREFİM GİTTİ SUPORTA O KADAR YAZMAMA RAGMEN SADECE DİKKAT EDİN DENİLDİ ARKADASIM BEN PETİ BİLE OYNAYA KESMİYORUM ADAM KAMUFULE DUSMAN TIKLIYALIM DERKEN PETE DENK GELİYOR VE KESTGİM ZAMAN YUKARIDA Kİ SONUC GELİYOR KARSIMA BUNUN CÖZUMUNUN BİRAN ÖNCE YAPILMAZSINI İSTİYORUM KOLAY GELSİN...

2. Lockid06

Lockid06 User

aynen bu petler - şeref vermemelı

3. Kıta40

Kıta40 User

Kesinlikle.. peti ilk kesincede 1 milyonuncu kesmede de bana gore -10.000 seref versin. Bu oran ne artsin ne azalsin

4. eray

eray User

arkadaşımız bu konuda haklı,zaten bir çok kişi peti kami atabileyim diye düşük can da tutuyor.Bir vuruşta kesiliyorlar.

5. KATASKAPOS

KATASKAPOS User

petler - şeref bu kadar az verirse palada veya kutu da pet kalırmı hiç bi düşünün bakam...

6. Merhabalar

İlk olarak forumda tamamen büyük harf kullanarak mesaj yazmamaya dikkat ediniz.

Son yapılan değişiklerle aynı şirketteki bir oyuncunun petini normal durumlarda imha ederseniz dost gemi imha etmiş gibi katlamalı - şeref puanı alırsınız. Klan savaşı varsa bu durum geçerli değildir.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ağustos 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.