şeref

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -gє¢єηιη-öƒкєѕι- tarafından 16 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadarşlar benim 4 m kusur şerefim vardı şimdi 1 den -1,5 m indir neden indi acaba :( nasıl duzeltebilirim soylermisiniz?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Size ait olmayan çöpleri toplamanız her aldığınızda eksi şeref puanın 2 ye katlanarak artması anlamına gelmektedir yada şirektinizden başka birini size sıkmadan kesmek te aynı eksi şerefi yemenizi neden olacaktır düzeltme şansı sadece görev denetim kulesinden alacağınız eksi şeref görevi ile mümkündür.

3. benim gemim bir kere daha böyle olmuştu cöpler yüzünden şimdi o görevi bulamıyorum ama .s

4. Merhaba ;

Görev ismi konusunda bir bilgim yok fakat öyle bir görev var NEFES mod'umuzun da dediği gibi, daha iyi bakmanızı öneriyorum. Diğer arkadaşlarımız da bu durumda yardımcı olabilirler.

Keyifli Forumalr.

5. butun görevlere baktım modum acıklamalarına bir sey bulamadım supportta yazdım. bir sorum daha var daha öncedende böyle bir şey başıma gelmişti. o görevi o zaman yapmıştım. şimdide cıkarmı acaba diye kafama takıldı cıkmazsa yandık :D

6. Ayrıca eğer başka çöpleri görmek istemiyorsan ayarlardan kapatabilirsin.

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya gerekli cevaplar verilmiştir görev çıkmıyorsa supporta görevin çıkmadığı ile ilgili bir mail yollayabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.