Şerefim eksiye düştü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -ahmetiboahmet- tarafından 18 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar yada admin şerefim eksiye düştü fakat şeref düzeltme görevi gelmedi daha öncede almıstım bununla alakalı olabilirmi lütfen mesaj atın bana teşekkürler...

2. Merhaba ,

Pek sanmıyorum fakat eğer aktif başka görevler varsa ya onları bitirmeniz gerekiyor yada iptal edip ondan sonra - şeref kurtarma görevini almanız gerekiyor.

İyi forumlar.

3. görevi aldımama şerefdüştüğü için az vuruyorum nasıl öldürecemm yardıım

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Gurup olarak bi arkadaşınızla beraber kasılabılırsınız veya ılk siz sıkar arkadaşınız gurupsuz keser

Keyifli forumlar

5. şerefin ne kadar düşükse ona bağlı olarak vuruşta düşüyor yavaş yavaş artar şirketteki oyunculardan yardım iste geri dönen olacaktır

6. yaratıklarda vuruş düşmüyor diye hatırlıyorum

org2BordoGüç bunu beğendi.
  7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Hiç - şeref deneyimim olmadı ancak bende yaratıkalrda değil gemilere karşı olan hasarda düşüş yaşanıyor diye biliyorum.Yanlış bir konfigrasyonda olabilirsiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.