Seri Credi nasıl kasabilirim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -SilentDead- tarafından 30 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar,Oyuna dün itibari ile başladım ve şuanki durumum,
    Level 11
    Gemi Türü : Leonov
    Lf3 Sayısı: 6
    Droit türü:Flax Sayısı 4
    Kalkanlar ise:2 Adet b02 4 Adet b01 bulunmakta
    skylabı sürekli geliştirmekteyim sürekli geliştirincede haliyle oradan pek transfer yapamıyorum.
    Sorum İse Nasıl seri credi kasabilirim.Şuanda elimde 7m kredi bulunmakta, onuda görevler sayesinde topladım.Bu 7m crediyi toplamaya devammı etmeliyim yoksa birşekilde harcamalımı ?.x6-x7 ye gitmeyi düşündüm ama dakikasında patlattılar :) seri görev yaptıgımdan dolayıda yapabilecegim görevler kısıtlandı.Sanırım en iyi yol x-3 x-4 arası takılmakta.Başka fikri olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim :) Okuduğunuz ve zaman ayırdıgınız için teşekkürler.

2. Merhaba ,

x-3 ve x-4 haritasında kasabilirsiniz. Ayrıca imha ettiğiniz NPC çöplerini toplayıp daha sonra satarak kredi kasabilirsiniz. Ayrıca skylabınızı zamanla geliştirip uygun seviyelere ulaştığı zaman Promerium yollayıp satarak kredi elde edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. senberk99

senberk99 User

su an skylab disinda credi kasmaniz pek mumkun degil 13 level olun bence sonra goliath alin ve cubikona katilin kesen varsa tabi yoksa bilemicemm

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.