Seri Rütbe Kasma Taktiği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Prejiva tarafından 12 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Prejiva

Prejiva User

Oyunda rütbeyi önemseyenlerdenim. Ancak henüz yeni asteğmen oldum daha önümde çok yol var. Hızlı rütbe atlamak için taktik verirseniz çok güzel olur bu gece 3 zeta yapcam şeref veren tasarımı falan taktım ama belki sizin daha iyi fikirleriniz vardır gemi 10 iris ful lf4 30 arge taktik pls

charistan bunu beğendi.
  2. Düzenbaz

Düzenbaz User

bi klana gir hades yap destekte çek öyle hızlı kasılırsın.

3. Bol bol grup seklinde hades dönmeni tavsiye ediyorum. Bunu yaparken türkiye goliath champion tasarimini ya da exalted tasarimini kullanmani öneririm. Kapilari kidem ucus düzeninde bitir kesinlikle. Bununla beraber seref güclendiricilerin tam olsun. Iyi oyunlar.

4. Prejiva

Prejiva User

Chat banlı olduğundan klana girmek biraz sıkıntı oluyo :) ama 23 ünde açılınca gireyim sağlam bi klana bari

Benim havoclar full değil hadese almayabilirler beni ama en kısa sürede çarı daha da güçlendirip hadesi yapıyım teşekkürler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Ocak 2019
  5. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Üyelerimizin söylediği gibi en hızlı rütbe kasma taktiği seri seri hades yapmaktır.

Haftasonları %50 şerefi çekip bir grupla hades yaparsanız rütbeniz hızlı artacaktır.

İyi forumlar.

charistan, Manitu ve Prejiva bunu beğendi.
  6. Düzenbaz

Düzenbaz User

ve şeref argeside yapabilirsin

.Paradoks. ve VALEYARD bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.