Öneri Seri şekilde nasıl kasılabilirim yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (¯°»51«TΛTΛЯØGŁЏ«°¯) tarafından 15 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamın Aleyküm

Gemimin özellikleri şunlar;

Goliaht
    LF3:15
    İTİCİ MOTOR:15
    BO2:10
    İRİS:2
    PET:YOK
    LEVEL:12

Genelde kutu topluyorum ama yeterli olmuyor sizce en seri şekilde nasıl bo2 leri bitirebilirim?

2. Merhabalar,

Uridium ve crediti seri şekilde kasabilmek için bence kutu yerine npc kesmelisiniz.Hem dükkandan hemde ihaleden bo2 alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Katlayıcı yoksa kutu toplaman zaman kaybı eğer varsada pvpde toplaman gerekiyor. Skylabdan promerium çekerek satabilirsin. Uri için ya cubi grubuyla beraber kesecen ya da eski haritalarda kasılacan. (x-5)de olabilir.

4. NPC derken tallonu falanmı kastediyorsunuz? bu arada şuan 7m var biriktirip direk bo2 e basmayı düşünüyorum?

5. *GÜLLÜ*

*GÜLLÜ* User

en iyisi sen cubide kasıl uriyi biriktirip pet al ticaret 3 te aldımı çok seri C kasabilirsin

6. *GÜLLÜ* doğru söylüyorsun ama daha bo2 ler tam değil bide x3 te uri çekip aegis almayı düşünüyorum sizce alayımmı yoksa o parayı başka yeremi harcayayım?

7. Tom_Cat

Tom_Cat User

çoklu roket kullanmadan küçük NPS kesebilirsin.ara sıra kutu açmanı tavsiye ederim lf3 ve bo2 çokça çıkabiliyor.belki lf4 bile bulabilirsin.açık arttırmayı takip ederek düşük credi ile ekipman alabilirsin.özellikle gece 12 den sonra.

8. İç içe uçuş düzeni al birde vip al eski haritaya geç leo ile npc kes plt-2026 kullanırsan iyi olur. Roketin hasarı aşırı artar ama roketleride sepromla beslemen gerek. Doğru hesapladıysam leo ile 8.400 vurursun 1 tane plt-2026 ile buda vip ile normal birine göre daha hız attığı için toplamda 16.800 gibi olacak. Ben bile sepromlu lazer 8-9k vuruyorum :D Sen tersi olmuş olacan roket yüksek lazer düşük :) Devo ve siboları rahat keseceğini düşünüyorum.

9. SERFRİC mantıklı aslında ama x3 te urı çekip direk aegis almayı düşünüyorum daha iyi kasılmak için alayımmı sizce yoksa bo2 leri fln fulleyip geri kalanı biriktireyimmi?

10. Büyük npc düşünüyorsan aegis çok yardımcı olur. En azından yanında iç içe uçuş düzeni almanızıda tavsiye ederim (vip varsa ama). Genelde kasılmak için elmas tavsiye ediyorum ama sizin kalkan düşük olduğu için ve size iç içe daha yararlı olacağını düşünüyorum.

11. Tallon cubide sıkıntı yok kesebiliyorum hatta boss tallonuda zorlarsam kesiyorum ama zamanımı çok alıyor aegis alacam o zaman

12. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Skylabınızı geliştirerek Credinizi arttırabilirsiniz.
    Goli olarakta X 5 haritalasında kasılabilirsiniz.

Iyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.