seri uri kasmak için hangi harita??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 0(-_-)0[ons]0(-_-)0 tarafından 22 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2 hangar aegis-goli var. 18 arge. (24'e göre dizili) full lf3 2 lf4 23 b02 kalkan 20 hız 8 iris. pet 15 lwl kami3 hammade3 radar yağma düşman vs vs hepsi var. VİP var. alpha-beta-zeta bu kapıları yaptım. bana seri uri kasabilecegim bir yer söyleyin. cubi olmuyor az uri geliyor. 2 arkadaşla kestigimiz zaman iyi uri geliyor da millet hemen çöküşüyor. :) low yapabilir miyim hiç denemedim..

2. vip varsa low kapisina aegis ile girmeni tavsiye ederim low kapisi hakkinda video izleyerek oldukça etkili taktiklerede sahip olabilirsin. Ayrica zeta kapisida yapmani tavsiye ederim alfadan kolay kapidir ilk kapida havoç kesin çikiyor

3. 2 defa zeta yaptım. 2. de vermedi. ilk kapıda zaten herkese veriyor. low deneyeyim bi. tek başıma yapabilir miyim işte o var. sadece kami mi? atacaz. videoları izledim de bütün yaratıkları kami atarak köşeye gönderiyo sonra tek tek kesiyo.
    zeta kolay kapı da paladıumda çok sıkılıyorum. 1500 pala topladıgım zaman. sıkıntı basıyor. :)

4. low kapisi için yaratiklari köşelere göndermek ve soonra onlara rahat rahat kesmek oldukça iyi uri kazandirir :) en son falcon kaldiğinda zorlanirsiniz onuda eltilersiniz roket lazer kami derken bi şekilde kesebilirsiniz low parayla değil bi denemenizi tavsiye ederim :)

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.