Seri Uridium Kasma Taktiği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΚΛFΚΛS-ΚΛЯTΛŁI[TüЯK] tarafından 21 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar uridiumu kasmak istiyorsak hangi şeyleri yapmak daha mantıklı olur taktikleri olan yazsın lütfen

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Öncelikle konunuz hakkında destek almanız amaçlı olarak daha çok yardım almanız için konuyu yeni başlayanlara taşıyorum.
    Uri kasmak için ben şahsen boş zamanlarımda film izlerken veya youtubede takılırken ekranı ikiye bölüp kutu topluyorum canım sıkılınca cubi dönüyorum sonrasında bazen palaya gidip paladium topluyorum gg ile hades açıyorum her hafta en az 2hadesi uri harcamadan pazar günü için gg kasarak topluyorum sonrasında kapıları yapınca elimde yaklaşık 80k uri oluyor üstüne biraz daha kasıp istedğim şeyi alabiliyorum veya her hafta aynı döngüyü sürdürerek biriktirip alacaklarımı tek seferde indirim çekip topluca alıyorum , bende böyle yılların verdiği psikoloji galiba 10yıldır bu oyunu oynuyor olmak bazı şeyleri sürekli döngü haline getiriyor :)
    Arkadaşlarımız size destek vereceklerdir.

İyi Forumlar, iyi oyunlar dilerim.

3. neor

neor User

kris kes, keserken kutu topla

ARDAUBERARDA bunu beğendi.
  4. uzayl80

uzayl80 User

yeni haritalarda 45 haritasında güzel uri ksarsın bonus kutularını toplamaya çalış cephneye para verme pala işi sakat iş servar müsaitse topla derim haftada 1 kapı yapsan kaardır