Seri Uridium Kasmak İçin

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve tahrefyalcin34 tarafından 24 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 8 iris full havocum 11 tane de pro lazerim var. Ortalama 7-8k civarı vuruyorum burguda. Seri şekilde nerde uri kasabilirim ? Uri kasıp vip + indirim varken zeta yapıp apis parçalarıyla apisi almak istiyorum ondan sizlere sormak istedim

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

x-7 haritalarında veya 4-5 haritasında hızlıca Boss Kristallon kesebilirsiniz. x-6 haritanızda Cubikon keserek hızlıca biriktirebilirsiniz. Ayrıca BL haritalarında İnvoke npclerine sıkara hem rinuks hem de uridium kazanabilirsiniz. Bunlara ek olarak x-8 haritanızda hızlıca StruneR ve Boss StruneR keserek de hızlı uridium kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

tahrefyalcin34 bunu beğendi.
  3. Hitac bitmeden yararlansan iyi olur , bence kısa sürede uridium kasmak için iyi bir kaynak . Normal şartlarda kastığımın 2 - 3 katını kasmamı sağladı hitac . Bunun dışında en iyisi cubikon gruplarına katılmak olur , x1 sıksan dahi harcadığın zamana değecek kadar uri alabilirsin diye düşünüyorum . Tek başınayken 4 - 5 haritası senin için biraz tehlikeli olur , ama grup varsa 4 - 5 haritası da çok iyi bir uridium kaynağı olabiliyor ( goliath olduğunu varsayıyorum ) .

*!..!*umur*!..!* ve tahrefyalcin34 bunu beğendi.
  4. Militaryship siz hangi sunucudaydınız bu arada?

Uridium kasmak için ben ABG dönüyorum çünkü mesela alfa, zetadan 3 kat düşük parçaya açılıyor yani bu 60 bin uri demek oluyor, beta 2 kat düşük parçaya açılıyor bu da 80 bin uri oluyor, Gamma da 82 parça ve 60 bin uri veriyor eğer vipiniz varsa daha karlı ve ABG'nin önemi de burda daha çok uzaylı daha az can demek bu da daha kısa sürede bitirebilmenizi sağlar Kamikaze ile.

Ben genelde bunu yapıyorum çünkü Azalan Getiri Sistemi buna izin veriyor uzun süre oynayan oyuncular için. Eğer az süre oynayıp çıkıyorsanız 4-5 çok iyi çünkü Scrap gibi hurdalar uberlerde daha fazla çıkıyor ve birleştirde istediğinizi yapmanızı sağlıyor

tahrefyalcin34 ve militaryship-3 bunu beğendi.
  5. Benim bildiğim kadarı ile ABG kapılarını x4 için dönüyorlar , ama Vip + indirim + GG indirimi durumunda uridium harcayarak ABG kapılarını açan , sürekli yapan ve günün sonunda uridium açısından kâra geçen oyuncular varmış . Yani hem uridium hem de epey fazla miktarda x4 kasmış oluyorlar , ama ben bunu hiç denemedim . Ben senin dediğin gibi aralıklar halinde sürekli girip çıkan bir oyuncuyum , uzun süre aralıksız oynamıyorum . 4 - 5 bu açıdan bana epey iyi geliyor :)
    Ben tr4-6 sunucusunda oynuyorum .

tahrefyalcin34 ve *!..!*umur*!..!* bunu beğendi.
  6. Bu arada yanlış anlaşılmadığını umarak tekrar belirteyim zeta 111 parça 35 bin uri veriyor ( diğer ödüllerini yok sayıyorum seri uri kasmak için konuşuyorum) alfa 34 parça 20 bin uri veriyor orantı yapılırsa zeta açmak yerine alfa açılırsa daha fazla salt uri kasılıyor. Demek istediğim bu idi

7. Halka düzenim yok yine de yapabilir miyim ABG'yi yani gammada mesela tallinler sibelonitler geldiğinde gemi dayanabilir mi ?

8. Gamma'da en çok zorlayan tallonlar, beni protegitler,tallinler veya sibelonitler o kadar zorlamadı. Halkasız Full Bo2 +500 bin kalkan elde ediliyor zaten hatta benim gemi jeneratöründekiler Full BO2 değildi onun için insta kullanmak zorunda kaldım. Fakat bi daha ki gamma da gemiye ve droidlere Full BO2 (2.konfi (kamikaze konfisi)) ile yaparım sanıyorum.

İnsta ile yapacaksanız yaptığım sıra şöyle idi:
    konfi 2
    pozisyon almalarını bekle (hasar al)
    kami
    insta
    patlamış mı bak
    konfi 1 kaç (vurmak istiyorsanız konfi 1 e lazer koyabilirsiniz geminin jeneratör kısmına yarı hız yarı kalkan koyarak yaptım ben)

Son düzenlenen: 24 Ağustos 2020