SERİ URİDİUM VE RÜTBE PUANI KASMA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve You°Ar£°M¥°©o®£ tarafından 5 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GEMİMİN ÖZELLİKLERİ;
    gerektiği kadar lf3, bo2,G3N7900
    5 lf4
    10 iris 5 havoc
    irislerin genel orlaması 2
    3 hangar aegis goliath vegance
    başlıktada belirttiğim gibi hızlı uridium ve rütbe puanı kasmam gerekiyor bunun için nerelerde kasılmalıyım
    şirketim vru
    vipim var petimde kamikaze 3 modülü var

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Rütbe kasmak için bol bol kapı yapabilirsiniz,ve küçük NPC lerden seri şekilde keserek elde edebilirsiniz,urıdıum kasmaya gelince X6 ve X7 haritalarında Kristallon ,Cubi kesebilirsiniz.

iyi Forumlar.

3. senberk99

senberk99 User

Çok güzel bende 2 gün önce vip aldım nerdeyse aynı özellikre sahibiz ben 1-3 e gidip önüme geleni kesiyorum ve her 30snde 1 kamikaze patlatıyorum inanılmaz rütbe kasıyo + uri de geliyor saatte en az 4-5k tabi pet 15level ise 1 kamikaze 40yakıt yiyior :D o da 10 uri yani siz saatte 3-4k kasarsınız(pete giden yakıtı eklersek) ayrıca ben sıkılmıyorum da kami patladığı için..

4. Kıta40

Kıta40 User

4-5 te gemi kes cok iyi rutbe kasarsin

5. bende rutbe oynuyorum görev+ kuçuk yaratık + kapı +baskın (5m x4 varda ) çok iyi oluyor 21 lvl gorevlerine 600m tp kaldı 21 lvl olup gorevleri yapsan felaket kasarsın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.