Serum CPU Güncelleme

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve smoonrise tarafından 24 Eylül 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu Güncelleme Yapılsın mı ?

1. Evet ( Faydalı olur )

75,0%
  2. Hayır ( Gerekli Değil )

25,0%
  1. smoonrise

smoonrise User

İhaleye Eklenecek Serum Cpular ;

Anti Z1 ve Anti Z1 XL ( Yeni adı Anti Z1 L ) İhaleye eklenicek / Ekstralardan çıkarılıcak .
    ( Uridium fiyatları aynı kalıcak isteyen hızlı alım ile hemen elde edicek )

Ekstralara Eklenecek ( Yeni ) Serum Cpular ;

Anti Z1 XL 50 Doz 4860 Uridium . / Anti Z1 XXL 100 Doz 9720 Uridium .

Bu fikri forumdan @DOsever Arkadaşımızın konusundan esinlenip biraz ekleme ile geliştirdim başka fikirlere geliştirmelere açık bir konu düşüncelerinizi paylaşın lütfen ...

Not : 100 lük versiyon olma sebebi

A) Envanter sayısı yüzünden sorun yaşayanların daha az sayıda alım yapıp daha fazla serum kullanım imkanı elde etmeler böylece lag donma kasma sorunlarını daha aza indirmeye katkı .

B) Envanter sayısıdan sorun yaşamayanların vip+ indirim ile fazla fazla alıp stoklayabilme imkanı sunmak ve yine eski haline göre daha az sayıda alım ile daha fazla serum kullanma imkanı .

Son düzenlenen: 24 Eylül 2024
  2. ŞahFD

ŞahFD User

50 cpu gayeter yeterli gerek yok

3. smoonrise

smoonrise User

Aslında bende başta öyle düşündüm ve 1 / 10 / 25 / 50 olsun basamaklar dedim sonra envanter fazlalığıdan doğan sorunlar ve artık ytüksek miktarlarda kazanılan uriler ile indirim + vip ile 100 lü versiyon alıp uzun süre cpuya bakmadan oynamak keyifli olur dedim , olmazsa 1 / 10 / 25 / 50 olarak güncellerim , yüksek sayı olması envanter için avantaj diye bakmak lazım bence .

4. DOsever

DOsever User

Benim konu niye kapandı anlamadım konuyu açtığın için teşekkürler 50 li serum cpu gerekli bence

5. smoonrise

smoonrise User

Hakkını helal et asıl fikir sana ait :) Güncelleme ve fikir havuzu kısmına konu açarken belirli şartları konu içerisinde ayarlaman lazım , bende doğru mu açtım bilmiyorum yetkili gelince belli olucak :D biraz geliştirdim değişiklik yaptım fikirde , yukarıda yazdığım gibi hem envanter şişmesin diye hemde indirim + vip ile isteyen olursa diye fazla miktarda almak isteyenlere içinde kolaylık olur düşüncesi ile 100 lük versiyon ekledim .

6. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Konuyu bölüm kurallarına uygun açtığınız için teşekkür ederim. İndex'e ekledim ve gerekli desteği görürse raporlayacağım.

İyi Forumlar.

smoonrise bunu beğendi.
  7. DOsever

DOsever User

Önemli değil kamuflaj cpu gibi 50 lik çıksın yeter

smoonrise bunu beğendi.
  8. BurakKng

BurakKng User

Olsa gerek olmıcak zaten knk