Serum CPU hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARAKURŞUN tarafından 20 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba sayın adminler ve DO severler,
    sizlere bir sorum olacak.
    Yeni etkinlikte kutulardan yada düşmanlardan bize hastalık bulşıyor ve 15 dk boyunca bu durumda kalıyoruz yada serum kullanarak normale dönüyoruz. Dikkatimi çeken serum kullandıktan hemen sonra yani 1-2 sn içinde yeniden hastalık bulşabiliyor, bu sizcede saçma değilmi yani serumunda bir etki süresi olması gerekmez mi?
    Bu durumun gerçekçilikle hiçbir alakası yok. Bana öyle geliyorki bu ayrıntı düşünülememiş.

Saygılar..

2. Captivity

Captivity User

Bana kalırsa saçma olan bir durum yok uzayda birbirine lazer fırlatan garip gemiler,kristale benzeyen yaratıklar,binaya benzeyen şeyler varken böyle küçük bir ayrıntının gerçekci olması beklentisi içerisinde olman asıl tuhaflıktır

3. Merhaba ,

Üyemizin dediği gibi hastalık bulaştırılabiliyor. Böyle olunca serum kullansanız da birisi tekrar bulaştırabilir. Serum o an olanı kaldırıyor fakat tekrar hastalık bulaşmasını önlemiyor.

İyi forumlar.

4. Sizin dediğiniz gibi olması için fikir havuzuna konu açılması gerekir.

Bende bu konuda sinir oluyorum gerçekten :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.