Server Birleşiği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÌŜŦДЙβŁUE-[мάмι]►75 tarafından 26 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bence bu aralar bütün online oyunlarda server birleşimleri oluyor ve talepleri çok oluyor bence bizdede olmalı çünkü artık eskisi gibi oyuncular pek fazla yok klanca baskına çıkıyoz boş geziyoz geliyoz bence birleşim olmalı tr1-2 tr3-4 tr5-6 birleşmeli bence böle daha iyi olur bence bir düşünmelisiniz

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,,

Bu nasıl bir tepki toplar bilemeyiz fakat fikrinizi savunucu beyanlarda, plan proje gibi bütün detayları ile yazarsanız sizin açınızdan daha yararlı olacaktır. Ayrıca server birleşiminde şöyle bir detay var ki, tr2 generali ile tr1 generali 1er tane ( bir şirket için söylüyorum). birleşim olduğunda bunlardan 1 tanesi general olacak , ve bu diğer gemiye haksızlık gibi düşünüyorum. Nede olsa server.lar arasında açılış bakımından süre farkı mevcut. ve rütbeler yarı yarıya düşecektir. Bu oyuncu açısından iyi birşey değil bende istemezdim -1

Keyifli Forumlar

.SİHİRBaZ. bunu beğendi.
  3. Bence olmalı, mesela bir oyunda 100 küsür sunucu var ama her hafta falan 2-3 sunucuyu birleştiriyorlar pek haksızlık olmuyor oyuncu sayısı artıyor, yeni arkadaşlar kazanıyorsun, yeni klanlara giriyorsun vs. bu oyunda da olmalı hele ki böyle oyuncu sayısının çok azaldığı dönemlerde.

Ama keşke anket açsaydın, hazır konu yeniyken anketli bir konu açabilirsin.

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Darkorbitin yüzlerce sunucusu değil 58 adet sunucusu bulunmakta 6tanesi zaten Türkiye, server birleştirerek oyuncu sayısı arttırılmaz. Yeni arkadaşlıklar klanlar edinmek isterseniz bir hesapda istediğiniz serverda açarsınız tr1 için illaki tr2 de arkadaş bulmak değil. orada gelişmeye çalışır yardımlaşır muhabbet ortamı kurarsınız. Arkadaş isterseniz zaten oyun ikinci planda demektir. Oyuncu sayısı daha çok yasaklamalardan dolayı azalmakta bana göre. varsayalım ben hesabı kasıp 1. yaptım ve generalim, neden buna evet diyeyim ? diğer server ile birleşince generalliği neden düşüreyim belkide kurmaylığa, böylesine büyük birşey yapılacak ise tüm oyunculara hitap etmeli 2general olsun gibi basit şeylerlede cevap yazacağınızı sanmıyorum. General 1 tane olduğu için zaten bu kadar kıymetli :)

5. Modum örnek olarak verdim onu o 100'lerce sunucusu var derken 100 küsür sunucu vardı neyse o örnek, arkadaş bulmak en öncelikli amaç değil ama eğer birleştirme gibi bir durum olursa yeni arkadaşlar, klanlar da kazanırız. Benim örnek verdiğim oyunda da birleşme yapılıyor ve birleşme olunca çok yüksek ihtimalle 1. değişiyor ama bunu önemsemiyorlar çünkü oyundaki rekabet dahada artıyor yeni kişilerle tanışıyorsun vs. rütbeyi hiç takmıyorlar yeter ki oynayacak oyuncu olsun.

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bu oyunun senelerdir en tatlı kavgasıdır "rütbe". Kişiler aylarca, senelerce hesabını kasar, yatırım yapar. Bunun birçok örneği nettede mevcut. Bahsettiğiniz oyunda bu birleştirme gelenek haline gelmiş olabilir veya beta sürüm olabilir. Benimde bildiğim bazı oyunda her sene hesaplar siliniyor ve kişiler yeniden başlıyor, yeni hesaplar geliştiriyor ki bahsettiğim oyun reel parayla premium alınan bir oyun. Bu tür youn var diye Darkorbitte bütün hesapları mı silsin :) Böyle bir sistemleri var diye mantıklı gelecek değil herhalde :)

Bunlar görüştür, görüşlerimiz ayrı düştü o kadar :)

Keyifli Forumlar

7. DraydiBoy

DraydiBoy User

alah aşkına server birleşimi server birleşimi bu nedir ya !

8. Merhaba ,

Server birleşimi diyorsunuz da şimdi diyelim ki tr1 ve tr2 birleştirilecek. Veri ve dosya taşımaları yapılırken oldu ya bir aksilik yaşadı bu durumda mesela tr2'deki tüm hesaplar yok oldu ne olacak ? Her ihtimali düşünmeniz gerekiyor. Dışardan gözüktüğü gibi kolay olmuyor bu tür işler.

İyi forumlar.

___________CAN ve DraydiBoy bunu beğendi.
  9. Server birleşimi oyunun sonu olur

10. DraydiBoy

DraydiBoy User

anlamıyorlar işte :)

11. zirve

zirve User

Kıyamet modum sizde yetkili arkadaşlarında hakkı var.Birleştirme zahmetli iş ama çoğu serverde online oyuncu yok.Mesela global av.2 ile global avrupa 1 birleşse hiç kimse karşı çıkmaz bana göre.Gelelim genaral işine kimin puanı çok ise o general ,tümgeneral olur.Online oyuncu bulamayıp bırakan ister yerli, ister yabancı arkadaşlarda var .Benim görüşlerim bu yönde.

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Ben oynadığım serverde emek verdim ve taşınınca oradaki kişilerle rütbelerin alt üst olmasını istemem.Şiddetle karşıyım.

İyi forumlar

.SİHİRBaZ. bunu beğendi.
  13. Beyler bırakın rütbeyi dosya verilerini okadar online oyun gördüm hiç birinde hata olmadı rütbe gine kasarsın bi oyunda baskına gittiğin kesicek kimseyi bulamadığınız zaman dersiniz oyun bitmişya 1 2 kişi baskına çıkıp bütün haritayı geziyora artık o darkorbitten çıkmıştır yani 6 yıldır bu oyunun içindeyim 6 yıl önce x2 x3 haritalarda pc kasardı cubi yi yeniyi söylemiyorum bile 50 kişi baskına geliyordu ama şimdi 5 kişi oldumu yetiyor ne kadar çok oyuncu okadar muhabbet ortam anlatabildimmi rütbe nolur orasına çözüm bulunur zaten kolay gelsin

14. Ya oyunu bozuyorsunuz ya.Hem modumun dediği doğru ya hesaplar yok olursa.
    Hem bu oyuna yeni başlayanlar için zor olacak baskınlar artacak kasılmalar zorlaşacak.Sonra ne olacak oyunu bırakanların sayısı daha da artacak.''Haksızlık çoğalıyor oyun çürüyor'' nasıl iş bu ya o_O

15. Aslın şimdi kimse kasılamıyor oynayanlar zaten full+full ezik kimsede kasılamıyolar insan yok toplanamıyolar neyi kafasını yaşıyonuz anlamadımki

16. Ama ona bakarsak her zaman kötü bir şey olma ihtimali var, örneğin yürürken de kafamıza meteor taşı çarpabilir, değil mi? Bu da onun gibi, onlarca oyunda bu birleştirilme yapılıyor ve sorun çıkmıyor, çünkü sorun çıkma ihtimali %0,.... yani bu kadar korkmaya gerek yok, ha bu hâliyle kalsın tek başımıza kasılalım derseniz o farklı. Buna oyunu bozmak değil geliştirmek denir bence.

17. bence gayet iyi şuanki durum server birleştirme yerine serverlar arası savaş portalı acılsa daha güzel olur team savaşı gibi 10-10 gibi ama sürekli acık kalan

18. sv birincileri general olmak için o kadar emek verdi. sv birleşince bazıları tümgeneral hatta daha alt rütbe olucak. rütbe kasma daha çok zorlanıcak. şiddetle karşıyım!

19. zirve

zirve User

O zaman fikire karşı çıkan sevgili arkadaşlar yaratıklar ile iyi savaşmalar sizlere denecek başka bir şey yok.

20. saçma . TR4 bu halde güzel hiç birleşmesin oyun iyice kötüye gider rütbeler düştükçe düşer tr3 zor bi sw tr4 le birleştimi rütbe diye bişi kalmaz şiddetle karşıyım !

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.