server birleşimi ile ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Win[RAR] tarafından 23 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Win[RAR]

Win[RAR] User

öncelikle hayırlı akşamlar ben tr3 oyuncusuyum ve 28inde tr2 ve tr3 birleşecekmiş fakat benim hesabımda iki sunucudada gemi var fakat ben tr3te oynuyorum ve ikisindede gemi olduğu için bir sıkıntı olmaz herhalde ?

2. Menes97

Menes97 User

tr2 deki hesabına giriş yapmışken aynı anda tr3 teki hesabınada giriş yapabilirsin

seafight te öyleyldi orada tr1 tr2 tr3 birleşti

3. Win[RAR]

Win[RAR] User

peki bunları birleştirmekten kastım ben şöyle anlıyorum mesela tr3ü tr2 ye geçiriyorlar öylemi

4. Menes97

Menes97 User

hayır sadece tr3 sunucundakilerle tr2 sunucusundakiler aynı yerde toplanıyor ama birleşmiyor ( aynı yerde beraber oynuyorlar ) federasyon gibi düşün dışta bir içinde ayrı (dışta tr2 ve tr3 birleşcek ama içte yine 2 ayrı sunucu olmuş olacak )

5. Win[RAR]

Win[RAR] User

anladım eyvallah teşekkür ederim iyi akşamlar

6. Menes97

Menes97 User

rica ederim iyi akşamlar

7. Burada ayrı ayrı olmayacak tek server olacağı için en son tr3e girip hesabı öyle bırak.Hangi hesabın iyiyse onunla devam edeceksin.En son tr3te bırak hesabını yoksa hesabın kökten gider

8. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Hangisine girerseniz o gemiye girer değişen birşey yok sorun olmaz.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.