Server Birleşimi Ve Takvim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Evanescence tarafından 20 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle herkese iyi forumlar.Ben tr6 serverinde oynuyorum ve bildiğiniz gibi yarın tr4-tr6 birleşmesi olacak fakat bu olayın takvimi nasıl etkilediği belirtilmemiş.25.gün bonusunu almak için bugünden itibaren her gün düzenli oyuna giriş yapmam gerekiyor fakat sv birleşmesi olacağı için yapamayacağım.Bunun bir telafisi oluyor mu veya takvim birleşme süresince durduruluyor mu ?

2. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Takvim devam edecektir. Telafi konusunda gelen herhangi bir bilgi yok.

İyi oyunlar.

3. mr.bomba01

mr.bomba01 User

Birleşim sürecinde 48 saat oyuna giremeyeceğiz fakat 48 saatlik vip katlayıcı ve indirim paketlerimiz yanacak bunun telafisi olacak mı?

4. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Bu konuda sizlerin mağduriyeti ilgili birime iletilecektir. Şuan için telafi konusunda gelen bir bilgi yok.

İyi forumlar.

5. Merhaba,

Ek olarak aldığımız paketlerin süresi dondurulacak mı süre işlemeye devam mı edecek ?

Saygılarımla,

6. Hiç bir şekilde sizlerin mağduriyeti göz önüne alınmayacaktır, buna eminim. Bu hep böyle olmuştur ve böyle olmaya da maalesef devam edecektir.:(

7. YILDIZ06

YILDIZ06 User

Merhabalar benim şimdi esas çarım tr3 te hesap havoc lf4 lü yıllar öncede aynı hesapta tr6 da deneme amaçlı giriş yapmıştım.
    şimdi tr6 ile tr4 birleşirken beni esas çarım tr3 gitmez değilmi ? yoksa ekran görüntüsümü alim kanıt olarak ?

8. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba,

Sizin esas hesabınız TR3 ise ve TR6 ya deneme amaçlı bir kez girip bir daha kullanmadıysanız. Hesabınız TR3 tür ama TR6 dakine bir defalık giriş yapmışsınız her ihtimale karşı TR3 teki hesabın ekran görüntüsünü alın bence benim şahsi fikrim budur.

İyi forumlar.

9. hayır gitmeyecek birleşen serverler yine listede gözükecek. Ancak tr4 ve tr6 aynı oyun ekranını paylaşacak. hangi servere girersen ordaki ekipmanla devam edeceksin.

10. Bu bilgiyi nereden edindin, emin misin ? Çünkü benim de asıl hesabım tr6 da.Bugün tr3 teki başka bir hesabıma girdim.Daha sonra tr6 daki hesabıma tekrar giriş yapmak istediğimde bana tr4 ekranını gösterdi ve şirket seçmek zorunda kaldım.Yani tr4 te de bir hesabım var artık.Eğer dediğin gibiyse sorun yok.

Tamam bilgiyi AZRAİL modum vermiş önceki konu başlığında.Son cevabınızı güncellemişsiniz sanırım modum.Baktığımda sadece inaktif hesaplarla ilgili soru soran arkadaşın sorusunu cevaplamıştınız ya da ben farketmedim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ağustos 2018
  11. bu diğer birleşen serverlerde böyle oldu bizim serverlerde de değişmeyecektir.

12. benim aynı hesap(yani isim üzerinde tr6 tr4 ve tr5 hesapları var ve hepsine giriyorum bu durumda tr6 ve tr4 hesapları ne olur birleşince(email ve giriş isimler birbirine bağlı birini değiştirdin mi hepsi değişiyor) ana hesap tr6. t

Son düzenlenen: 20 Ağustos 2018
  13. sildim o zaman efem:) sende cevap için aldığını silersen iyi olur o zaman.teşekkürler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.