Server Birleşimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***SAMSUN*** tarafından 24 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

SERVER BİRLEŞİMİ

1. EVET GÜZEL FİKİR - OLSUN

oy sayısı 2
    100,0%
  2. HAYIR KÖTÜ FİKİR - OLMASIN

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet beyler TR1 TR2 TR4 TR6 serverlerınde oynadım ve şuan TR2 serverınde oynuyorum. Bakıyorumda oyunda cok az online oyuncu bulunmakta 2013 2010 da adım atılcak yer yoktu cubiler bombos eskiden 50 100 kişi bi cubi için girerdik oyunun zevkini alırdık şimdi ise 1-2 kişi nadir kesiyor oyunun zevkini alamıyoruz ve birçok üye bu konudan şikayetci ve benım aklıma Serverlerin birleşmesi konusu aklıma geldi büyük bir darbe yaparsak eğer uygulanabılır desteklerinizi eksik etmeyin arkadaslar .

Bu server birleşimi örneğin TR1 & TR2 & TR3 - - - TR4 & TR5 & TR6 gibi olabilir veya karma bi şekilde amac online oyuncunun cok olması savasların kasılmaların oyunun zevkini alabılmek .

Desteğinize ihtiyacım var arkadaşlar şimdiden herkeze teşekkür ederim.

2. Gel istersen tr3 denememişsin olmaz

3. Merhaba,

Buna benzer fikirler daha önce açıldı forumda arama yaparak bulabilir ve destekleyebilirsiniz.
    Forumda aynı içerikle birden fazla konu açmak yasaktır.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.