server birleşimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hi-im-zeybek tarafından 12 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ge6 ge7 serverleri ne zaman açılacak bazı serverleri 1 günde birleştirip oyuna giriş yapabilirsiniz diyorsunuz ge6ve ge7nin bu gün birleşme ihtimali yokmu

2. The following servers are being restarted and will be available directly after: GE7 GE6 IT2 IT1 IT3

böyle yazmıs 18:07 de admin

kanka baktım açılmış

hi-im-zeybek bunu beğendi.
  3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

@wqewqekalsda üyemizin dediği gibi gün içersinde suncular açılıcaktır.

İyi forumlar.

hi-im-zeybek bunu beğendi.
  4. oleyyyyyyyyyyyyyyyy :D bu gün yani değilmi

5. şu anda sunucular açık mı tr1 de dahil olmak üzere

oyuna girmeyi denedim giremedim de ne zaman açılacak tam olarak net bir cevap verirseniz gün ve saat belirtebilirseniz mutlu olurum teşekkür ederim..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Eylül 2018
  6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu konuda kesin bir saat söyleyemem. Sabırlı olmakta fayda var.

İyi forumlar.

Merhaba,

Lütfen ard arda mesaj yazmayınız. Mesajlarınızı birleştirdim.

TR1 ve TR5 sunucularının birleşim işlemi yaşanan teknik sorunlar nedeni ile 1 gün daha uzayacaktır.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 12 Eylül 2018
  7. KAFKA

KAFKA User

48 saat bize oldu 62 saat tabi daha sonraki sureç meçhul :) Hadi gecmis olsun..

8. şuan tr1 kapalı değilmi ben giremiyorum çunki ?

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Suncuların birleşimi, test ve bakım çalışmaları devam etmektedir.

Lütfen sabırlı olun.

İyi forumlar.

10. Benim tr1 hesabıma hala giriş yapamıyorum en son tr1de çıkış yaptım ama 'Forbidden' diye bir hata veriyor ve linkte tr4 yazıyor lütfen yardımcı olun

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Anladığım kadari ile hesab sıkışması sorunu yaşıyorsunuz.

Buradan support ile iletişime geçin ve durumu açıklayın. Eğer hesap İD'nizi bilmiyorsanız supporta daha önce yazdığınız maillerden bula bilir veya yeni bir hesap açarak sıralamadan kendi hesabınızın pilot profilin bularak support yazdığınız mesaja ekleyebilirsiniz. Support ekibi size yardımcı olucaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.