Server Birleşme

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by BŁЦΞ•®[C¤]., Sep 26, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Selamlar
    Server birleşmeler için söylenen 48 saatin dolmasına az bir vakit kaldı beklendiği gibi 48 saat mi sürecek yoksa bir sarkma söz konusu mu?
    Teşekkürler

2. merhaba brezilya 1 ve asia 1 serverlar hangi serverlar ile birleşti oyun girişi yapıyorum beyaz bir sayfa çıkıyor ve kullanıcı adı ve şifre istiyor 2 gündür giremiyorum neden olabilir teşekkürler

3. iyi donmalar :DD biz tr1 tr5 birlesdi 3 haftadir magduruz

ama sizin yabanci serverse onem gosteriyorlar turk serverleri allaha emanet

4. uzayl80

uzayl80 User

bi yorumda ben yapayım benimde bikac yabancı servarda arada oynuyorum fakat italya servarında biraz sıkntı var bazen oyuna girmiyor diğer yabancı servarlarda problem yok özelikle global avrupa servarı gayet hızlı akıcı fakat bizim tr servarları kaba tabirle patates olmuş durumda girmesi bi dert oynaması bi dert donması ayrı bidert kapıya gidiyosun gemi hala harita ortasında nasıl iş bu npc kesiyorsun kesdin ama hala kesiyorsun gözüküyo :p

5. Merhaba,

Sunucu birleşmelerinde bazı teknik sorunların giderilmesinden dolayı belirlenen saatten fazla sürmesine yol açmaktadır.
    Bu yüzden extra bir süre gerekli olabilir.
    Sunucu birleşimi tamamen tamamlandıktan sonra sunucuya giriş alınız.

İyi forumlar.