server birleşmeleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hasanhasanpeker tarafından 27 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sererlerin ne zaman birleşeceği bellimi

2. sözde yıl sonuna kadardı yıl sonu geldi halen birsey yok :):)

3. uzayl80

uzayl80 User

birleştirme ola nolcak zaten dogru dürüst oynatmıyorlar oyunu birleşirse oyuncu fazla olcak + kimse rahat edemiycek sıkntı yani böle bile zor kasılıyor millet

4. full oyuncular oyundan zevk almıyor oyunu bırakıyor yeni baslıyanlarda full gemiler karsında struner gibi duruyor darkobit ekibi aradaki ucurumu cözmeli ve oyuncu kazanmalı

5. oben

oben User

server birleşme olmayacak sadece haritalar birleşecek..yani tüm tr serverleri haritalar arasında geçiş yapabilecek..bir nevi rz gibi..

6. oben öyle bir şey olamaz senin dediğine göre belli başlı serverler değil tüm darkorbit birleşiyor ahah :D
    senin dediğin şöyle olur harita eklenir bütün serverlerin girebileceği ws haritası gibi ama o da var zaten one ultimate öyle birşey gelirse oyunu çoğu kişi bırakır ve hayal kırıklığı olur
    olacak belli tr trlerle globaller globallerle kişi sayısına göre değişebilir böyle olmalı ki böyle diye biliyorum zaten

-oguzhan_03- bunu beğendi.
  7. oben

oben User

ben demiyorum..

Son notlar..

Geleceğe yönelik açıkladığımız " sunucu birleştirmeleri " yol haritamızda bazı değişiklikler yapmak zorunda kaldık..

Önceden sunucuların birleşeceğini, farklı sunucularda ki hesapların tek hangar düzeninde toplanacağını belirtmiştik. Bu kabaca tüm lazer silahlarınızın, cephanenizin hatta uridium miktarlarınızın da tek hesaba çekilmesini ile açıklanabilir. Ancak bu karardan vazgeçtik. Bunun adına artık " sunucu birleştirmeleri " değil, " harita birleştirmeleri " adını veriyoruz. Çünkü sahip olunan Tecrübe ve Şeref puanlarını dengelemek için bir çözüm bulamadık. A sunucusunda 1. sırada olan bir kişi sunucu birleşimi sonrası daha gerilere düşmekten hoşnut olmayacaktır. Ya da rütbesini kimse kaybetmek istemeyecektir. Bu yüzden haritaları birleştirerek oyuncuları buluşturma yoluna gideceğiz. Yani oyun koskoca bir R-Zone haritası haline gelecek. Birleşen sunucularda ki hangarlarınızdan tutun her bir ayrıntıya kadar yine ayrı hesaplar olarak kalacaklar. Ancak " oyna " butonuna tıkladığınız zaman hangi sunucudan giriş yapmışsanız o hesabınızla haritada kendinizi göstereceksiniz.

Örneğin TR1 ve TR3 haritaları birleşti, iki sunucu üzerinde de hesabınız var ve ikisiyle de TR1&TR3 ortak haritasında bulunabileceksiniz.

Özetle; ayrı hesaplar, aynı haritalar.

8. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Önüzdeki ay serverların birşleştirmeye başlanması planlanılıyor.

Kesin bir bilgi geldiği zaman duyurusu yapılır.

İyi forumlar...
    Merhaba,

Bu bilginin kaynağı neresi ?

İyi forumlar...

9. Mcqeen

Mcqeen User

Birleşsin hem bakım olur tek sunucuya iner. Bakımlar daha kolay olur adamlar 6 sunucu bakamıyor. Uber görevi yapacağız adam yok x4 sıktım tam 100k elitim beyazım gitti bir dünya roket bir dünya besleme.

10. Her Kafadan ses maalesef :D

11. Discord sunucusuydu sanırım bunu bir yetkili açıkladı diye biliyorum. daha öncede gördüm çünkü

12. Aynı şey dostum ha birleştirmişsin ha haritaları birleştirmişsin adamlarla hertürlü denk gelicez yeni başlayalanlar için sıkıntı yani

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.