Server birlesmesi data

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hayriotkafa tarafından 9 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Simdi ben gb2 oyuncusuyum. Adımların hepsini uyguladım. Test server 5*** serverine girdigimde 2 gun onceki kopyasi alinan data gozukuyor. Ve bu iki gunde skylab gelistirmeleri arge gelistirmeleri ve yaklasik 80 k uridiyum kastim 2 gun onceye gore. Şimdi yapmam gereken birşey varmı bununla ilgili? Supporta mı yazmalıyım yoksa kendiliğınden mi düzelicek?

2. hoydaa biliyodum bu ya skylabb ya da beslemelerde sıkıntı olacağını bence iptal edin şu birleştirmeleri

3. Birleştirmede sıkıntı yok sadece yedek alınan zamanla bugün açılan test serveri arasındaki zamanda kastıgım uridium yaptigim gelistirmeler vb. geri gelecekmi onları sormak istemistim. 2 gün oncekı datamızı başarıyla aktarmışlar.

4. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba

Bu konuyu gerekli yerlere sorup size geri dönüş yapacağım.

İyi forumlar.

5. Arkadaşlar adı üstünde test server açıldı. Buradaki amaç gemilerin başka servere aktarımı için yazılan kodlamada hata varmı onu deniyorlar. 7 mart daki yedekleme de alınan eşyaların test servere düzgün aktarılmış mı ona bakacaksın, eksikl bir şey varsa support a yaz onlarda kodlamayı düzeltirler. test serverde hata çıkmazsa ileriki bir tarihte yeni serverler kurulup gemiler o servere aktarılacaktır. Burada yeni server deren eski serverde birleştirmede yapabilirler. Ama şu anki mantığa göre muhtelemen yeni server kurup gemileri oraya aktarırlar.

6. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba

Ana hesabınızda oynuyorsanız problem yok fakat test sunucusu test için açıldığından oradaki ilerlemeniz kaybolabilir.

İyi forumlar.

7. Tamam ben kendi serverimde devam ediyorum oynamaya. Konu kilitlenebilir

8. -Paradise-

-Paradise- Guest

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.