Server Birleşmesi

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by *KORCAN96*[GHST], Aug 5, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Böyle bir birleştirmeye nasıl bakıyorsunuz

1. Olumlu

33.3%
  2. Olumsuz

33.3%
  3. Kararsız ve geliştirilebilir

33.3%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Servarlar birleşmesinin getireceği yararlar:
    Darkorbit'i boş haritalar yerine artık biraz daha canlı oynayabiliriz.

-Tr serverları dışında oynayan Türk oyuncuları dengeli bir şekilde Türkiye serverlarına kaydırabilir.

-Tr serverları dışında oynayan Türk oyuncuları kaydırdıkdan sonra oluşabilecek Multi hesaplar,Klan Tagı çakışması,Oyuncu ismi çakışması gibi sorunlar ortaya çıkabilir bu sorunlar giderilmeli.

-Sorunlar giderilikten sonra Rütbe sisteminin düzenlemesi gerekebilir.

-Tr servarları dışında oynayan Türk oyuncular kaydırıldıkdan ve sorunlar çözüldükten sonra kısa bir süre sonra Tr7 serverının hizmete girmesi.
    --------------------------------------------------------------------------------

Eğer darkrorbit böyle bir düzenleme yaparsa bir takım sorunlar ortaya çıkabilir.

Bana göre çıkabilecek en büyük sorunlardan birini yazmak istedim:

1.)Herkes kendi ülkesine aktarılırsa,ülkesinin serverı olmayan oyuncuların akibeti ne olacağı

Şahsi kanaatim Bir Türk vatandaşı Dil seçimi olmayan serverda oynuyorsa o kişiye support hizmeti verilmemesi lazım düşünsenize adam Türk ama gidip Çek serverında oynuyor bence bu Çeklere saygısızlık zaten bigpoint Tr hizmeti veriyor Çekde oynamanın anlamı ne , böyle oynayanların önüne engel konulması gerektiğini düşünüyorum.

Last edited: Aug 5, 2014
  2. kardeşim başka svlerde olanlar var tr kolay değil ama gemiler ile gelinecekse kötü çünki iskavidanyada herkez full bende fulleniyorum aha eski gemi çalındı malesef tr1 deki yeni gemi açtım 5 günde 13 level 5 iris full lf3 goli yaptım

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Dediğiniz gibi bu tür durumlar bir çok sorun yaratabilir.O yüzden pek sıcak bakmıyorum.

İyi forumlar

4. karanlık adminim haklı 5 günde full lf3 5 iris goli kastım ben sorun olur adamlar cubiyi tek kesiyor birde o sorun olur

5. Ancasin

Ancasin User

Bu oyunda sen, ben hepimiz oynamak istediğimiz serverı kendimiz seçtik. Kimimiz Türk serverı, kimimiz yabancı serverı seçti. Ben tr1'i tercih ettim. Yani darkorbitin Türk serverları dolacak diye yabancı bir serverdaki bir Türk'ü Türk serverına kaydırma hakkının olmadığını düşünüyorum. Sonra "Oyuncu ismi çakışması gibi sorunlar ortaya çıkabilir bu sorunlar giderilmeli." demişsin, diyelim ki ikimizin de adı aynı hangimiz vazgeçecek? Bu ve benzeri bir sürü sorun yaratacağını düşünüyorum. -1

6. Merhaba ,

Server birleştirmeyle ilgili bir çok konu açıldı. Hepsine yazdığım gibi dışardan basit gibi gözükebilir fakat bu tür işlemler hem zaman gerektirir hem de büyük riskler taşır. İşlemler sırasında bir hata bir çok hesabı ortadan kaldırabilir. Bence pek karıştırmamak daha iyi olacaktır.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.