Server Birleştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●—™ß¤zќμ®Ţ١٦™—● tarafından 3 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Oyuncu sayısı az olan serverler kalabalık serverlerle birleşsin mi ?

1. Birleşme olsun

75,0%
  2. Birleşme olmasın

25,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben int3 serverinde son 8 yıldır oynuyorum ve serverde şuan oyuncu kalmadı denilebilecek kadar az tüm herkes başka serverlere geçti oyunu bıraktı vs vs. Bu konuda oyun gerçekten sıkıcı bir hal almaya başladı. Serverimizin kalabalık başka bir serverle birleştirilmesini istiyoruz. Bigpoint böyle bir çalışmayı daha önce Seafight oyununda yapmıştı ve faydalı olduğu ortada. Oyuncu popülasyonun da artacağını düşünüyorum. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Teşekkürler.

Yanlış bir cümle kelime kurduysam kusura bakmayın arkadaşlar.

2. TR1 gibi kalabalık serverlar birleştirilmezse olum oyumlu +1

3. TR1 hurdaya dönmüş birleşen sunucu isyan başlatır. :D

4. Merhaba ,

En son yapılan açıklamaya göre server birleştirilmesi ile ilgili çalıştıklarını söylemişlerdi. Bu çalışmalar ne zaman sonuçlanır ve birleştirilir bilemiyoruz.

Ayrıca benzer konular daha önceden açılmıştı.

İyi forumlar.

5. Bu çalışmanın hızlandırılmasını istiyoruz çünkü gerçekten çok can sıkıcı bi durum olmaya başladı

6. serverde 15 kişi onlineyiz savaşamıyoruz oynayamıyoruz savaşmak için harita harita adam arıyoruz 1 kişi bile yok bunun birleşmesi lazım bence

7. tirrekstar

tirrekstar User

Kesinlikle olmalı. INT5 serverindeyim bomboş ya. Full gemiyle npc kesiyorum sadece :D Gelirse harika olur

8. tirrekstar

tirrekstar User

Öyle kalır hocam. Amaç zaten boş serverleri birleştirip dolu yapmak oldugundan dolayı dolu serverleri değiştirmezler diye düşünüyorum

9. Merhaba,

Daha önce de belirtildiği üzere böyle konular açılmıştı, ayrıca konuların açılmasına da gerek yok çünkü merkez en son yaptığı açıklamada server birleştirme üzerinde durduklarını ama bunun zaman alacağını söylemişti.Bundan sonrası sabır edip olacakları görmektir.Ve server birleştirmek bir anda olabilecek birşey değil sıralamasından yoğunluğuna kadar bir çok etmen var bu yüzden uzun bir süre beklemek zorunda kalabiliriz.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

Nice yeni fikirlerle aramızda olmanız dileklerimle.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.