Server Birleştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -chuckyyy- tarafından 11 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -chuckyyy-

-chuckyyy- User

Merhaba arkadaşlar bildiginiz üzere son zamanda darkorbit çok oyuncu kaybetti.
    Ve cogu sv bos bu yüzden sv ler birleşsin mesela iskandinavya 1 le 2 türkiye 5 len 6 gibi ancak o zaman oyun kalabalık olur böyle oyun zevk vermiyo.

2. Merhaba ,

Daha önceden açılmış konular var. Bölümde arama yaparsanız o konuları bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. skayra1

skayra1 User

server birleştirme demek oyuncum kalmadı kimse oynamıyor artık , hiçte yeni oyuncu bulamadıgım icin mecburen en azından oynayanlar sıkılmasın diye 1 serverde toplayarak mücadele artırımına gitmek , yani bitmek demektir. Server birleştiren neredeyse bütün online oyunlar bitmiştir. ilk 1-2 ay belki birleşen serverlerin en iyileri savasır ve ortam biraz hareketlenir ama server iyilerinin biraz daha alt seviye elemenalarıda tamamen ezilir. oyunu birakma yüzdeleri internetin en iyi 2-3 online oyunundan edindiğim tecrubelerime dayanarak yüzde 70-80 ları gecer. zaten oyuncu bulamıyan , oynayan oyuncuların bile oyundaki şans , malzeme bulamama, oynayacak harita bulamama sisteminden bıkmış usanma noktasına gelmiş bir oyunun içerisindeyiz. server birleştirmesi bence çöküşün başlangıcı olur....

4. oyun giderek sıkıntı içerisine giriyor. artık gördüğümüz üzere forum bile o kadar aktif değil. sv birleştirmek buna bir çözüm değil. yeni fikirlerin araştırıldığını düşünüyorum ben. bence onlar da bunun farkında

5. skayra1

skayra1 User

bencede. farkındanlar ama ne yapacaklarki bundan sonra. Foruma kimse girmiyor, oyunda konusmalara veya etkinliklere kimse katılmıyor,katılanalrda bişe söylüyor iyi veya kötü kick veya ban alıyor .bu kick ban olayı bile bazen iyi oluyoda bazende kötü. arkadas listemiz full dolu ama 1 hafta icinde oyunda online gorulen sayısı bazen toplamda 2 oluyor. ONline oyunda online olmayan binlerce oyuncu var.Darko orbit günlük serverlere giris sayısını veya o anki online sayısını tam bir verebilse demek istedigim tam olarak anlaşılacak. Ban alan gemi isimleri bile verilmiyor sadece sayılar var. belki benim tüm arkadas listem ban almıs ama ben aylardır belki biri gelirde grup kapısı yaparım diye bekliyorum.İlk baslarda oyuncuları oyundan sogutmak bu sonucları dogurmus olmalı veyahutta yılalrca ugraşsanda bir sonuç elde edememe düşüncesi olabilir . bu saatten sonrada yapacak birsey yok... Ama eski oyuncualrdaki; biz o kadar ugrastık yeni oyuncularda o kadr ugraşsın mantigiyla hareket edildiginden kaynaklanıyorda olabilir.bir kişide çıkıp, kardeşim sen eziyet çektiğine göre insanların ne yaşıyacagını sende iyi biliyorsun , kendine istemediğin bir seyi başkasına da isteme diyen bir oyun yöneticisi yok belki o yüzden eski oyuncular usanmış, yeni oyuncularda oynamıyor olabilir. Fakat server birleştirmenin çare olmadıgını ikinci mesajımdada tekrarlıyorum

6. bence de çare değil ve yöneticiler oyuncuyu bağlamak yerine soğutucak türden geliştirmeler yaptığı için sıkıntı büyük. yeni başlayan bir oyuncunun işi çok zor. hatta imkansız. ve bunun yanı sıra ilgi de az. bir mail attım bir hafta oldu hala cevap yok mesela

skayra1 bunu beğendi.
  7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Aynı ve benzeri konular mevcut olduğundan konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.