Destek Server birleştirmesi hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (_тяαкуαℓı_) tarafından 4 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şimdi demişsiniz ki Büyük Britanya 2 ile Global Avrupa 5 birleştirilecek. ben şimdi kullandığım hesapta iki serverdada gemi açıcam ikisininde içine 15er lf3 aldım diyelim orası artık tek server olacağı için 30 tane mi olacak ? yada 15 tanesi silinecek mi ? veyahut ikisindede 5 milyon rütbe puanım var birleştirilecek serverlarda, birleşince 10m rütbe puanımı olacak? bu 2 gemim ne olacak ? :D düşünüyorum acaba sadece oyunda mı yan yana gözükeceğiz arkasayfalar gene aynı mı kalıcak. yani büyük britanyada girdiğim hesap büyük britanyada, ga5 te girdiğim ga5 te mi kalıcak.

2. Auset

Auset User

kardeşim yetkililerden cevap alamicaksın biliyosun dimi :D

3. SanitoriuM

SanitoriuM User

İki gemi olduğu gibi kalacak aynı serverda iki ayrı gemin olacak

4. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Açıkcası bunun hakkında bize gelen net ve somut bir bilgi bulunmamaktadır.

Test denemelerinden sonra daha fazla fikire sahip olacağız.

Hep birlikte bekleyip göreceğiz.

İyi forumlar.

5. ___Nemo___

___Nemo___ User

dıyelım yanlıs anlamayın burda ben turkıye5 meksıa 1 olorak envantere o sunucuya gecerebılecekmıyız eksıksız sekılde bununla ılglı kısa bılgı

6. Yav bunları nerden uyduruyosunuz :D 10 hesap o sunucuda 10 hesap o sunucuda varsa 20 hesap tek sunucuda olacak bu kadar :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.