Server değişikliği sonrası login error 97

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve (.Sadece.) tarafından 23 Eylül 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. (.Sadece.)

(.Sadece.) User

Merhaba,

Asıl oynadığım hesapta serverlar arasında geçiş yaparken oyundan attı ve daha sonrasında oyuna ne zaman girmeye çalışsam hata alıyorum supporta yazdım foruma yazın dendi. Bu sorun nasıl çözülebilir?

tr5 oyuncusuyum ve sorun tr1 e tıkladığım zaman oluştu.

aldığım hatalı link:
    https://tr1.darkorbit.com/index.es?action=externalHome&loginError=97

2. smoonrise

smoonrise User

Error 97 kodu için forumda eski konularda perm ban diye açıklama olmuş kullanıcılarda o aynı yorumu yazmışlardı genel yorum pushing perm ban yönünde , unity test aşamasında bir sorun ile karşılaşılmadı ise serverda takılı kalma v.s gibi muhtemel neden tr1 serverdan alınan eski bir ban var , genelde bu konular için Supporta yçnlendirilir kişiler ama foruma yazın dediler ise vardır bir bildikleri .

3. (.Sadece.)

(.Sadece.) User

Ban atılmasını gerektiren herhangi bir konu yok. Dostats üzerinden de kontrol ettim orda da yokum zaten dediğim gibi tr1 sunucusuna tıkladığım zaman sorun başladı.

4. smoonrise

smoonrise User

Dostats sitesi güvenilir bir kaynak değil birçok yerde para ile ban alan hesapların cezalarının alınmadı olarak gösterildiği ( Bunun nedeni hesap ticareti muhtemel ) yada tamamen gözükmeyen hesap konumuna alınması gibi para karşılığı şahsi işlemleri yapan bir site , ayrıca 2010 yıllarından gelen eski oyuncuları çok iyi hatırlayacağı illegal program paylaşımı yapan meşhur bir facebook ve sitenin devamı konumundalar birçok kişinin çalınan içi boşaltılan hesaplarının şüphelisi durumundaki bir adres .

Bugün itibari ile bir banlama olmuş sanırım y.tube videolarında öyle gözküyor ve uzun zamandır forumda söylediğim gibi programcılar ile aynı grupta olanlarıda banlamışlar sanırım bu anlama yakın söylemler var gibi yaşadığın sorun bugün itibari ile başladı ise muhtemel bu banlamada hesabın dahil oldu yok değil ise zaten ya forum yada support asıl nedeni söyler ve yardımcı olur , yinede daha eski yıllardan kalan bir ban olma ihtimali var bazı forum konularında buna şahit olduk genelde unutuluyor yada bilinmiyor o alınan ban .

5. (.Sadece.)

(.Sadece.) User

Support herhangi bir banlama olduğunu söylemedi ki zaten hesap 1 aydır kapalı bu sorunu yaşıyor. Ban yemesini gerektiren bir işlem yapmıyorum zaten.

smoonrise bunu beğendi.
  6. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Support ile iletişime geçmeniz gerekli bu bir "BAN" Kodudur.

7. (.Sadece.)

(.Sadece.) User

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Eylül 2024
  8. smoonrise

smoonrise User

Bence bekleyip zaman kaybetme bir daha dene şansını Support ile , Oyun sorunu seçeneği ile bir mail daha gönder bu link ile TR1 de kaldı hesabım kurtarır mısınız TR5 e çeker misiniz hesabı diye yaz , Forumdan buraya yönlendirdiler diye eklersin istersen ama benim tavsiyem hiç girme o konuya kafa karışıklığı v.s. olmasın direk soruna odaklı mesaj at serverda takılı kalma sıkışma olarak teknik sorun olarak odaklan konuya umarım kısa zamanda çözülür bu ara çalışan sayısı az problemler çok maalesef .

9. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Konu hakkında foruma yönlendirilmeniz biraz garip aslında tekrardan bir bilet açın. Buradan yapabileceğim hiçbir şey yok ne yazıkki.

İyi forumlar..