Server Değişikliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 23 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Server değiştirilme x yılda bir hak tanınmalı mı?

Anketin kapanma tarihi 23 Nisan 2021.
  1. Evet

80,0%
  2. Hayır

20,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunda server değiştirilme gelmeli.

Bu server değiştirilme 1 hesaba yılda bir yada iki yılda bir server değiştirilme imkanı tanınmalı.

Şahsen ben TR serverinde oynamak istemiyorum.

Aşırı yani olanğanüstü derecede lag var ve kimse ilgilenmiyor.

Hep başka serverde ki oyuncuların rekorlarına şahit oluyoruz ama bizim serverlerle ilgilenilmediği için onlarla aynı serverde oynamak istiyorum.(Eğer olumlu çıkarsa klanca geçme ihtimalimiz çook yüksek)

En son etkinlik olan edebi kapısında TR serveri bitik olduğunu gösterdi.

Bu konuda sizleri ankete davet ediyorum.

Not : Anket sürelidir.Ayrıca tam yılını belirtmedim belki geliştirilebilir.Yada ortak bir zaman dilimi herkes tarafından kabul edilebilir.

2. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

1 kereliğine mahsus sunucu değişimi veya Server değiştirme hakkı tanınmalı adlı konularda fikriniz daha önceden oylamaya sunulmuştur dilerseniz ilgili konulardan desteğinizi sürdürebilirsiniz. Lütfen diğer sefer konu açmadan önce İndex konusunu inceleyiniz. :) Üzülerek belirtmeliyim ki konunuzu kilitleyerek arşive kaldırmak durumundayım.

İyi forumlar.

Themis. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.