SERVER DEĞİŞİKLİĞİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [SİNOPLU-KAPTAN] tarafından 28 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Server değişikliği olsun mu

1. Evet olsun

70,0%
  2. Hayır olmasın

30,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Başlıktada yazdığı gibi gemilerimizin server değiştirebilmesini öneriyorum mesela kendi serverinden sıkılanlar memnun olmayanlar arkadaşları başka serverde olupta gemisini bırakmak istemeyenler ve daha bir çok sebep üyelerin server değiştirmek istemesine neden olabilir benim önerim oyundaki şirket değiştirme kısmına bir de server değiştirme eklenmesi başta bu çok zor ve karışıklığa yol açacak gibi gözükebilir ben aklıma gelen soruları ve cevaplarını yazdım sizinde aklınıza sıkıntı çıkaracak ve bu fikrin olmasını zorlaştıracak şeyler gelirse aşağı yazın hep beraber cevaplandıralım

1)Yeni açılan serverlere eski serverlerden geçen olursa haksızlık olmaz mı?
    Bunu engellemek için en az 1 2 yılı doldurmuş serverlerin geçişini açarsınız mesela tr1 deki biri brezilya2 ye gidemez ama br2 deki biri isterse tr1e gidebilir br2 açılalı 2 yılını doldurunca bu server da geçişe açılır

2)Üyeler bi oraya bi buraya geçip oyunda sıkıntı yaratamaz mı?
    Üyelere sadece 3 kez server değiştirme hakkı verilir ve geçiş 5 10 Tl yada 50 bin uridium olur fakat 3 olmasa bile en az 2 hak tanınması gerek çünkü üye başka servera geçtikten sonra pişman olabilir en azından geri dönmek için 2. bi şansı olmalı

Şimdilik aklıma gelenler bunlar sizinde aklınıza daha farklı sorular gelirse buyrun yazın birlikte cevaplayalım :):):)

2. güzel fikir +1

3. - jack sparow tr5 gelirse veya kankırmızı oyuncuların hiç şans kalmaz

4. Kankırmızı o kadar iyi değil sadece oynamasını biliyor, Lf4leri 38 Tane ama geliştirmesi yok...

5. neden dun den beri ovuyosunuz o zman hep onun vidolarını atıonuz

6. Oynamasını biliyor, oyun tecrübesi fazla, gemin vardır kullanmasını bilmezsin, ama Lf4'lerde geliştirmesiz bir işe yaramıyor :D

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Lütfen konu dışı mesajlarınızı merhaba de katıl muhabbete konusunda yapınız.

Ben server değişimine karşıyım.Geçilecebilecek serverleri kısıtlamak hiçbir çözüm getirmez.Server değişmeleri tarifsiz bir çok sorun yaratır.Geçilen serverlerin rütbe puanlarındaki artış veya azalışlar rol oynayacaktır.

İyi forumar

8. şirket değişiminde şeref kısıtlaması gibi server değişiminede rütbe kısıtlaması getirilebilir

9. Merhaba ,

Bu konuyla benzer bir çok konu açılmıştı. Bölümde arama yaparsanız server değişimi ile ilgili konuları bulabilirsiniz. Desteklerinizi açık olandan devam ettirebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.