Server değişikliğinden sonra asıl karaktere girememe

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ἇÐØ₰.ϾØMḇØ.Mἕ₭ἇΠłZἕ tarafından 14 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aynı hesaptaki TR6 daki karakterimden US1 deki karakterime geçiş yaptım ve action=externalHome&loginError=calmDown bu hatayı aldım bidaha karakterime giriş yapmaya çalıştım ama US1 de hata verdiği içi oyuna giriş yapamıyorum bu yüzden TR6 daki karakterimede giremiyorum yardım ederseniz sevinirim.4 gündür karakterim böyle 2 gün oldu ve supporttan hala bir cevap yok

2. Merhaba ,

Normalde asıl oynadığınız server bilgisini ve hangi server'a giriş yaptıktan sonra bu durumu yaşadığınız server bilgisini de ekleyip anlaşılır şekilde yazarak support'a gönderiniz.

İyi forumlar.

3. Bu yazdığım şeyin aynısını yazdım support a gönderdim ve 2 gündür cevap bile yok.

4. Merhaba ,

Her zaman söylüyoruz " support'a gönderilen mesajlar tarih ,saat ve saniye baz alınarak sıralamaya giriyor. Yani hangisi önce yollanırsa üst kısımda sonraki yollananlar ise arkalarda olacak şekilde sıralanır. Mesela 300 tane mesaj alınsa bunlardan ilk olan en eski olandır. En son olan mesaj ise yeni yollanan mesajdır. "

Bu durumda bazen 2 günü geçebilir yada support görevlileri değişince gözden kaçabilir. Şayet 48 saat geçtiği halde yanıt gelmezse otomatik olarak gelen mail'deki Ticket numarası ile tekrar durumu anlaşılır olarak yazıp bildirebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Calmdown dediğine göre ceza yemişsin büyük ihtimalle hile kullandığından olmayabilir başka sebeplerden de olabilir(örneğin chatte yazdığın bir şey vs.) ama büyük ihtimalle bir süreliğine ceza yemişsin muhtemelen cezan 1 ay falandır sen supporta mesaj atmanın üzerinden 48 saat geçmişse ticket numarasıyla tekrar mail at.

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Anlaşılır bir dille supporta yazınız cevap bekleyiniz.Gerekli işlemleri ancak support yapabilir.

İyi forumlar

-RealMardin- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.