Server Değişim hesap sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***YALAN-DÜNYA*** tarafından 11 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. benim çar yanlışlıkla tr4 oldu ve açılmıyo ne yapmam gerekir

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Hesabınızın id sini ve serverinizi supporta yazınız. Büyük ihtimalle serverler arasında sıkışmış olabilirsiniz. Hesabınızın id sini bilmiyorsanız farklı bir gemiden sıralamadan hesabınızı bulun profilini supporta gönderiniz.

İyi forumlar.

3. sadece tr sı ve e postasını yolladım orurmu

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Olmaz. Yukarıda yazdığım bilgiler gerekli.

İyi forumlar.

5. peki pofil fotosunu nasıl yollayacam

6. Merhaba,

Hesabınızı başka bir hesap açarak sıralamadan bulun üstüne tıklayın çıkan avatara veya isme tıkladıktan sonra sizi başka bir sayfaya yönlendirecek.
    Web sayfasındaki linki kopyalayınız ve o şekilde support ile iletişime geçiniz, kopyaladığınız link pilot profilinizin linkidir.

İyi forumlar.

VALEYARD bunu beğendi.
  7. Mummy*

Mummy* User

aynı sorunu yaşıyorum modum hesabımda 403 hatası alıyorum sıraamada yerimi azz çok biliyorum ancak 1600lerde olduğundan üstüne herhangi bir şekilde tıklayamıyorum ney yapacağım ?
    Hesap idme nasıl ulaşacağım birde ?

8. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım yukarıda VALEYARD adminimizin belirttiği gibi sizinde yapmanız lazım ıd nizi bilmiyorsanız oynadığınız serverde yeni bir hesap açıp profil ve sıralamasınızı supporta mail atmanız gerekmektedir.

İyi forumlar.

9. linkini attım ne zaman beli olur

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Support ekibi yoğunluğa bağlı olarak genellikel 48 saat içersinde cevap vermektedir. Lütfen aynı sorun için birden fazla ticket oluşturmayınız. Bu sizin sorununuzu daha hızlı çözmez, aksine daha da uzatabilir.

İyi forumlar.

11. linki attım açılacakmı

12. Merhaba,

Size geri dönüş olacaktır.
    Siz gerekeni yaptıysanız ekip 2 iş günü içerisinde sorununuzu halledecektir.

İyi forumlar.

13. peki sanece trsını e mailini ve liinkini attım olurmu bunu öğrenmet istiyom

14. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Üye İD'nizi bilmiyorsanız pilot proifli linkini ve oynadığınız sunucuyu yazmanız yeterli olacaktır.

İyi forumlar.

15. idimi bilmiyorum sadece linkin tresini ve e mailnini attım olurmu

16. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bildiğim kadarı ile evet yeterli olmaktadır.

İyi forumlar.

17. beyler 2 gün oldu çar hala yok

18. Merhaba,

Lütfen biraz daha sabırlı olup bekleyiniz.
    Size geri dönüş sağlanacaktır.
    Yoğunluk olduğundan gecikmeler olabilmektedir, anlayışla karşılayınız.

İyi forumlar.

19. **HUNTER**

**HUNTER** User

Sevgili kardeşim,Hayal kırıklığı yaşamanı istemem ama aynı durumu günlerdir yaşıyorum ve suportun istediği her bilgiyi fazlasıyla göndermiş olmama rağmen suportun bana gönderdiği cevap evlere şenlik bir cevap,muhtemelen sizede aynı şeyi yazıp göndereceklerdir,''Bu konuyla alakalı forumda duyuru yayınladık çözüm için çaresiz bekleyeceğiz'' diyor :) Anlayacağınız almanyadaki ekibin gönlü olup serverler arası sıkışan gemilere bi el atalım demesini bekliyoruz. Buda ne zaman olacak Allah bilir.Rahmetli kemal sunalın meşhur sözüyle bitireyim ''Ağam bizimle eğlenii :)''

20. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım bizlerin hep yaptığı bu oyunda sadece ben varım başka oyuncu yokmuş gibi haraket etmek supporta yollanan mail leri görseniz tüm oyuncular işlerini güçlerini bırakmış mail atmış dersiniz. :( Lakin onca mailide yetişmek kolay değil, işlerin sağlıklı yürümesi sorunların çözülmesi aşamasında sizlerden sabır istememizin yegane sebebi budur. :)Bizler sizlere duyuru yapıyoruz birleşme var şu saatler içinde lütfen girmeyin oyuna diye sorun yaşamamanız mabında ama bazı meraklı oyuncular şanslarını denemede kullanıyorlar sonrada feryat figan yandım keten helvası türküsünü söylüyorlar. ;) Sonrada support çalışmıyormu tr ekibi neden bakmıyor gibi ithamlarda bulunuyorlar şimdi burada bizlerin suçu ney sistem kilitlendiğinde.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.