Server Değişimi Hak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯ǾŁŪM¯M∑Ł∑ĞΝ[Ð∑√™]¯ tarafından 23 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar server değişimi hakkında düşüncülerimi yazacağım şunu söyleyebilirim ki hayatımda duyduğum bir oyun için en saçma şey hiçbir oyunda görmedim ve eminim ki böyle birşey olursa darkorbit ciddi bir anlamda oyuncu kaybedecektir en basit örneği şudur ben yabancı bir serverde oynuyorum ilk zamanlarımda diğer serverlere 2 bin küsür oyuncu aktif olur iken benim serverimde 25-30 kişi ya var ya yoktu dolayısıyla görev yapmak kasılma tek başımıza yapabilceğimiz için haliyle zordu ve kesim atmak hayaldi şuan az çok serverimiz kalabalıklaştı şimdi ben bu sıkıntılar içerisinden tümgeneral bir çara ulaştım ve tr serveri olsun veya başka server olsun zamanında sıkıntı çekmeyip biri benim serverime gelip rütbemi elimden alıcaksa işte orada sıkıntı olur düşünsenize ne ala memleket adam başka serverde örneğin 70 milyon puanla 3. 1. olmak için daha düşük puanı olan servere gidiyor ve 1. oluyor hani nerede emek,adalet,hak ? Yalnış hatırlamıyorsam adam şirket değiştirdi general olmak için aarkadaşınında general olmasını istiyordu ama şuan o kişi generalden düştü kurmay albay oldu e o adam arkadaşıyla o zaman başka servere gitsin orda general olsunlar ? Olur mu ?

2007'den beri bu oyunu oynuyorum şuana kadar oyunu hiç bırakmadım ama böyle bir saçmalık çıksın %100 bırakacağım ve eminim herkez de benim gibi bırakacaktır!

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Hiç bir oyunda görmedim lafınız başka oyunları oynamadığınız anlamına gelir. Bigpointin çoğu oyununda ve başka oyunlarda server birleşimleri gördüm. Zaten bu işlem hassas olduğu için emin ve kesin adımlarla ilerleme gerektirir. Rütbe konusunda ise değişen bir şeyin olmayacağını zannediyorum. Kişi sayısı artarsa bir şirketteki general, tüm general ve diğerlerinin de sayısı artar. Sadece sıralama konusunda aşağılarda olabilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. Rütbe hiç umrumda değil ama full adamlar gelirsede oyun daha kötü olacaktır.

4. server değiştirirkende şirket değiştirir gibi farzedelim ve değişirken tp ve şp puanlarında azalma olsun en mantıklısı bu olacaktır bnce:)

5. Rutzel

Rutzel User

Aynı şekilde moduma katılıyorum çoğu oyunda server birleşmi oldugunu bende gördüm yasak olmasa suan kafadan 4 oyun bile sayarım.Bunun yanında server değişimi değil birleşimi olmasını kesinlikle istiyorum haritalar biraz daha eski günlerde ki gibi olsun kim istemez

6. manyak.04

manyak.04 User

bence her oyuncu istedigi her serveri secebilmeli. tabiki 1 id numarayla. su an millet baska serverde oynayabilmek icin ya gemi satin aliyor yada oynamak istedigi serverde 2. bir gemi acip bota koyuyor ve 6 ay sonra oynamaya basliyor. baska serverde oynayabilmek mümkün oldugunda az önce bahsettigim seyler cok azalacaktir. bence hic bir general bulundugu serveri terk etmez. terkederse gitmek istedigi serverdeki generallerin altinda devam edebilmeli.

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Bildiğim kadarı ile Sunucu Değişimine ilişkin herhangi bir çalışma yok

Bu fikire nereden kapıldınız bilmiyorum.

Böyle bir uygulama yapılacaksa da , Dark Orbit bu işlemi hayata geçirmeden önce , Oyuncuların görüşünü isteyecektir diye düşünüyorum.

Tüm oyunun dengesini değiştirebilecek hassas bir durumdan bahsediyoruz

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.